Ето тайната за щастието на Дени от "Един за друг"





Дени от "Един за друг" е поела по пътя на Инстаграм вдъхновителите, които постват мъдри и мотивиращи слова. Е, не са особено мотивиращи, но последователите ѝ изпадат в екстаз, когато любимката им публикува нещо ново.





Красавицата, която стана популярна с участието си в "Един за друг", публикува, че тайната за щастието ѝ е досат простичка. Всичко се крие зад постоянната ѝ усмивка, пише самата Дени.





"Казват, че имало ден на усмивката. Е, при мен този ден е всички 365 дни от годината. Усмихвам се, дори когато животът ми поднесе цяла купа с лимони и никак не ми е до усмивки. Но в последно време си дадох сметка, че моето щастие зависи само и единствено от мен самата.", пише мацката.





Факт е, че щастието си зависи само и единствено от нас самите, но понякога за него може да се погрижи и друг човек. Не е ясно дали има такъм специален човек в живота на Дени, но едно е сигурно - изглежда по-щастлива отпреди, пише Vbox.





Припомняме, че в "Един за друг" Дени беше заедно с тогавашната си половинка Даниел, с когото се разделиха малко след края на участието им в риалити предаването. Двамата така и не разкриха конкретните причини за решението им да сложат край на връзката им, но си личеше още по време на шоуто, че определено не са един за друг.


Четете още:

🔴 Яна Маринова опъна хавлията си на интересно място / ВИДЕО

🔴 Върна им го тъпкано: Алекс от "Ергенът" съсипа Дениз и Виктория с .../ СНИМКА

🔴 Защо не бива да ядем никаква част от хляба, когато мухляса





Източник: plovdiv24





Коментари

горе