Черен петък и за МВР: Валят глоби за шофьори след откриването на магазин в "Тракия"Десетки шофьори изгоряха с глоби заради неправилно паркиране покрай мола в "Тракия". Вече два поредни уикенда движението там е кошмарно и се спира безразборно, а причината е в наскоро откритият нов магазин на търговска верига Jumbo в МОЛ Плаза. Предвид ситуацията, в района има засилено полицейско присъствие, като всеки нарушител бива санкциониран.

Живеещи в близост до Plovdiv Plaza Mall коментират, че в събота и неделя от коли "не може и пиле да прехвръкне". "Ужасно е. Коли се катерят по тротоарите, други спират в треви, трети заемат по две места. И просто няма разминаване. Радвам се, че полицията си върши работата и глобява", споделиха пред "Марица" жители на "Тракия". 

Предвид наближаващите коледни празници се очаква в мола да има изключително струпване на хора, особено в новооткрития магазин на Jumbo. По традиция полицията ще засили полицейския ресурс, за да не допуска затруднения в движението и нарушения от страна на шофьорите.


Четете още:

🔴 OMV отговаря: В тоалетните ни с един касов бон могат да влязат до четирима

🔴 И тази година ще има данъчни облекчения за деца

🔴 Никой не смее да паркира пред този гараж в София

Източник: Марица

Коментари

горе