Цитиридис печели двойно повече, откакто не е в Би Ти Ви. Хилядарка на вечерНиколаос Цитиридис заработва повече в лафчета, отколкото, като бе водещ в Би Ти Ви. След като бе изгонен от частната медия, комикът веднага си намери работа. Той се завърна към предишното си поприще - на стендъп комедиант.

Според запознати Цитиридис прибирал по почти хилядарка за участие. Бившият водещ се скъсва от изяви и има по над 10 на месец. Или казано с други думи, прибирал по 10 бона, това са груби сметки, защото има месеци, в които излиза на сцената повече или по-малко, пише в днешния си брой таблоида "България днес".

За последно Цитиридис се разписваше срещу 6 бона в Би Ти Ви. Заплатата му бе драстично орязана, след като и предаването му бе съкратено. Близки до гърка споделят, че Додо, както е наричан от приятелите си, бил доста по-щастлив отпреди, когато бил на работа в медията. Цитиридис не щял и да чуе повече за телевизията, защото видял как точно стоят нещата. И предпочитал да се издържа със стендъп комедии, където е сочен за един от най-добрите в България.

Парите били добри, а и нямал работно време. Вече бил свикнал с подготовката покрай вечерното шоу, което води, и нямал никакви притеснения, когато излезе на сцената. Съвсем скоро Николаос ще тръгне на турне със своя спектакъл. А парите в банковата му сметка ще се увеличат още повече.


Четете още:

🔴 Уау! Неделя Щонова разтресе дупе за милиони в "Денсинг старс" / СНИМКИ

🔴 Нели от "Търси се" поискала развод, след като научила, че...

🔴 Големи промени в "Биг Брадър", стартът на шоуто е на...

Източник: lupa

Коментари

горе