Джино задлъжня и изчезна: Шеф Кустев е поредният, който се ожали, че е станал жертва на мургавия риалити геройДжино Бианкалана го е закъсал сериозно, след като десетки хора го обвиниха, че им дължи пари. Звездата от "Мастършеф" Илиан Кустев е поредният, който се ожали, че е станал жертва на мургавия риалити герой. 

Ресторантът му в "Драгалевци" фалира, след като и Ива Атанасова го обвини, че й дължи пари и след това показа какви заплахи и обиди получава от нея. Заради това е решил да се скрие далеч от България. 

Риалити героят затънал до гуша в борчове и се надявал да си оправи задълженията като международен шофьор в транспортна фирма. Съпругата му Кристиана Канева пък сама гледа 1-годишната им дъщеричка Данаила. Дерматоложката живее при баща си Данаил, който й помага в грижите за бебето, разкриват запознати.

Кулинарният гуру на „Мастършеф“ Илиан Кустев каза, че Джино му дължи пари.

„Да си знаете. Джино Бианкалана казва, че ще си плати, но не плаща. Дължи 1200 лв. на фирмата ми „Фивепи“ от 2022 година“, изригна шеф Кустев в социалната мрежа.

Оказва се, че той бил един от многото ужилени от Джино. Според източници, преди няколко месеца Джино заминал за чужбина като международен шофьор, за да погасява кредитите си. Не е известно дали плаща издръжка за 1-годишната си дъщеря.


Четете още:

🔴 Снахата на Маги Халваджиян с посинени скули?

🔴 Жената на рапъра Dim4ou с тежки обвинения срещу него

🔴 Краси Радков захапа Илиана Раева още на старта на "Денсинг старс"

Източник: lupa

Коментари

горе