Рунд пореден: Този път Диана Димитрова намеси и жената на Юлиан Вергов!Скандалът между бившите екранни партньори Диана Димитрова и Юлиан Вергов отново бе разпален, а инициатор този път е актрисата. Очевидно Димитрова няма никакво намерение да се отказва от първоначалната си идея - да осъди колегата си с обвинения за побой.

Припомняме, че преди повече от година тя проговори за епизод на физическо насилие от преди 5 години и обвини Вергов, че й е нанесъл телесни повреди. Като доказателство звездата от "Откраднат живот" публикува снимки в профила си в социалните мрежи. Случаят занимаваше медиите с месеци, но в крайна сметка така и не се стигна до някакви конкретни действия от страна на правосъдните органи.

Въпреки че мина вече време от старта на делото, Диана Димитрова не спира с доказателствата в своя полза. Този път обаче, признанията й са повече от шокиращи!

Диана Димитрова дава куп аргументи, че колегата й, и бивш партньор, всъщност не е това, за което се представя. Ето и какво твърди тя в скорошен пост в профила си в социалната мрежа:

Юлиан Вергов и Диана Димитрова

"Скъпи хора, приятели, колеги и журналисти,

Първо, толкова грозни неща се изписаха по мой адрес и в тази, крайно унизителна ситуация за мен и за семейството ми, за благотворителните каузи свързани с деца, в които съм участвала съм длъжна да покажа още доказателства, поради заведеното дело от господина за фейсбук статус.

Звучи смешно, но делото е за фейсбук думи, не за набеждаване в престъпление и няма абсолютно, нищо общо, с упражненото насилие върху мен. Целта на това дело е да се излъска имиджа на господина. С единственото си писмено изявление, господинът най-безочливо изманипулира цяла България.

Изрично заявявам, че когато имах отношения с него, той беше разделен с майката на дъщеря си, както я наричаше. Единственото, което знаех за госпожата е, че има партньор до себе си и живее в района на площад ''Гарибалди'' в гр. София.

Не я познавам лично и никога не съм контактувала с нея. Не съм разрушила нечие семейство, защото так

ова нямаше."

Диана Димитрова пост


Четете още:

🔴 Таткова гордост! Вижте дъщерята на Калин Сърменов, която жъне успехи като модел в чужбина / СНИМКИ

🔴 Голям проблем с пенсиите на хиляди българи, омбудсманът бие камбаната

🔴 След 5 часа пред екрана, зрителите съсипаха "Денсинг старс" още на старта

Източник: За Жената

Коментари

горе