Еротична звезда разтърси "Хелс китчън"Еротична звезда от Бургас разтърси премиерния епизод на шестия сезон на "Хелс Китчън".

Владимира работи като преводач в съда в Барселона, което паралелно съчетава с розовата професия. Докато през деня бургазлийката превежда заплетени съдебно-криминални казуси в храма на Темида, в малките часове се впуска в горещи сцени за възрастни пред камера.

Страстните сцени +18 Владимира започва като на шега, като първоначално заснема любителски снимки видеа в еротична онлайн платформа. След това е забелязана от продуценти в порно индустрията и я канят да продължи професионално в бранша.

Наред с това се оказва, че нашенката е лесбийка и от 5 години е щастливо обвързана с жена от Барселона, с която мечтаят за семейство и деца.

В „Хелс Китчън" Владимира се появи с розова коса и веднага прикова вниманието на останалите участници и особено на 31-годишния Лъчезар Чоткин, който е готвил за знаменитости като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и целия футболен отбор на Челси в Лондон, където живее.

Двамата веднага се заговориха, а Чоткин, който е ерген и си няма приятелка, очевидно прояви интерес към освободената дама. Но когато чу, че си пада по жени и има сериозна приятелка от 5 години, ченето му за малко да падне.


Четете още:

🔴 Вдовицата на Баташов побесня! Нападна лошо Денсинг старс

🔴 Вижте каква невероятна красавица е била бабата на Андреа - звезда на Народния театър! / СНИМКИ

🔴 Излязла е аутопсията на 2-г. дете в Търново, починало е от...

Източник: Стандарт

Коментари

горе