"Ергенът 3" направо пращи от романтика, уговарят се тройки от първия епизодКаквито и надежди да е имало, че третият сезон на „Ергенът“ ще бъде на по-високо ниво от предишния, се изпариха още при представянето на първата порция кандидатки за сърцето на красивия и богат Алек Младенов. Поне по отношение на основната тема на риалитито – как жените си представят идеалната любов и как се борят да я постигнат, нещата изглеждат все така трагикомично.

Още преди да започне представянето по същество, продукцията показа микс от скандали, които ще видим в „Ергенът“. От него се видя, че отново ще има злоба, наглост, грозни обиди, крясъци, сълзи, заплахи, а може би и бой. Изобщо, „сеирът“, страстта по който стои зад огромния интерес към шоуто, е гарантиран.

Този път авторите на „Ергенът“ са се постарали на екран да не виждаме откровено смущаващи корекции, като в предния сезон. Макар някои от момичетата да са сериозно „тунинговани“, те изглеждат доста по-нормално от „чудесата“, които сме виждали до момента.

Колкото до поведението на участничките – то не се отличава по нищо от предишните два сезона, макар че очевидно някои от тях се стремят да изглеждат умни, дълбоки и духовно издигнати личности. Дали това ще им помогне или ще покажат ли друго истинско лице, тепърва ще видим.

накъде още преди втория час, когато Теа – подвизаваща се като някаква неясна уж арт персона, дирекнто предложи на Алек да направят тройка с Шермин. Тя пък с израелска жилка и очевидно изповядва убеждението, че красотата не е само в корекциите, а в размера им.

Екипът на шоуто страшно се изложи със „сценката“ с Васка – участничка, която първо се появи уж като гримьорка от продукцията. Цялата „изненада“ с това, че и тя ще се бори за сърцето му, беше ясна на всеки грамотен зрител, но видиш ли, Алек не се беше усетил. Подобни нагласени моменти силно подкопават доверието в шоуто като цяло.

Иначе самата Веска беше обявена от зрителите за най-хубавата. Симпатии събра и пожарникарката Габи, но може би най-вече заради професията си.

Най-абсурдно пък беше влизането на състезателката по борба Барбара. Нейното поведение най-добре да се остави без коментар.


Четете още:

🔴 Идва лято и 25 градуса в България

🔴 Земетресение в Нова телевизия: Падат глави

🔴 Сиромахов: Вече трети сезон това предаване върви без нито един зрител! Да им се чудиш на акъла на bTV защо продължават

Източник: vihrogon

Коментари

горе