Геро става водещ на ново риалити, зрителите го попиляхаГерасим Георгиев - Геро се похвали по време на последния лайф на "Като две капки вода", че ще бъде водещ на чисто ново шоу. Продуцентите издадоха подробности за самия формат, а кастингът тече в пълна сила. 

Зрителите пък побързаха да коментират, че отново се залага на познато до болка лице, вместо да се даде път на млади и талантливи хора.

"Едни и същи лица ги въртят във всички формати. Вече не мога да разбера какво водят Рачков, Геро, Мария Игнатова, Краси Радков, Алекс Раева, Натали Трифонова и т.н. Не виждат ли, че провала на предаванията им идва точно от това, че не залагат на нови лица", гласи един от коментарите. 

"Харесвам Геро, но ми идва малко в повече да е навсякъде. Нека има нови лица в телевизията, да се раздвижат малко старите муцуни", коментира пък друг потребител във "Фейсбук". 

Геро става водещ на новия световен хит "Скрита самоличност".  То е създадено в САЩ през 2006 г. под името Identity и досега е излъчено в над 20 държави, като в Италия се превръща в истинска сензация с 12 сезона и над 1000 епизода до момента.

Шоуто ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо впечатление и на българската публика, а рамо до рамо в разследването на участниците ще бъде любимият актьор и водещ Герасим Георгиев – Геро.

Във всеки епизод един играч се изправя пред осем мистериозни персонажи и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася в преследване на голямата награда от 100 000 лева.

По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но по регламент може и да загуби, ако не разпознае съответния участник. Всичко това превръща „Скрита самоличност“ в едно увлекателно телевизионно разследване, на което дължи и огромния си зрителски успех.

Продуцент на „Скрита самоличност“ е продуцентска компания „Глобал груп“, която стои зад успеха на хитовите предавания „Като две капки вода“, „Маскираният певец“, „С Рачков всичко е възможно“, „Х Фактор“, „Господари на ефира“ и много други.


Четете още:

🔴 Обрат за Мария Силвестър! Какво се случи

🔴 Децата летят за Шенген с паспорт, издаден с мама и тате. Полицаи, а не граничари може да ги проверят

🔴 Топ астролог: Краят на света не идва тази пролет

Източник: Блиц

Коментари

горе