Ваня Щерева в съда: Диана Димитрова наричаше изрод Юлиан ВерговДелото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си Диана Димитрова за клевета, беше отложено за 9 юли. Причината е, че на заседанието днес не се яви вещото лице, изготвящо съдебно-компютърната експертиза. Тя трябва да докаже дали Димитрова е използвала обидни квалификации в личния си фейсбук профил по адрес на Вергов.

В момента Вергов я съди, защото се почувствал обиден от неин пост в социалната мрежа. Като свидетел от страна на актьора бе призована актрисата Ваня Щерева, която от години е близка приятелка на Вергов и дъщеря му Алина.

Ваня Щерева често с е с питие пред себе си

"Познавам Вергов от много години, дългогодишен приятел ми е и колега - разказа пред съда Ваня Щерева. - Той беше обвинен от Диана, индиректно, че по време на снимачен процес на "Откраднат живот" тя е била жертва на физическо насилие от негова страна. През целия този медиен скандал Диана публикуваше ежедневно статуси в личния си фейсбук профил по тази тема. Това се превърна в грандиозен медиен скандал.

Юлиян реагира, след като се обяви, че няма да има дело по въпроса и всичко е приключило, с писмо, което публикуваха медиите. В него разказа своята истина. Почти веднага след това Диана написа статус, в който имаше много обидни думи и определения като "рецидивист с психични отклонения, изрод", обясни в съдебната зала Ваня Щерева.

Щерева разказа още, че направила "скрийншот" на статуса, за да го изпрати на Вергов, но той вече бил уведомен от друго място. По думите й, Юлиан много болезнено приел цялата тази история.

Диана Димитрова в момента е подсъдима за това, че е казала истината за страданието си


Четете още:

🔴 Исторически момент в Румъния, всички ликуват

🔴 МОН обяви ваканция за хиляди ученици по-рано

🔴 Като едно време Слави Трифонов удари голям враг с нова песен / ВИДЕО

Източник: lupa

Коментари

горе