Лъсна измамата в победителите в Денсинг старсГолям скандал се разрази по време на финала на танцувалното шоу "Денсинг старс", когато за големите победители бяха обявени Неделя Щонова и Атанас Месечков. Не само публиката скочи като ужилена, но журито също очевидно не беше съгласно с измисления вот, както и много от известните лица, изказали се в мрежата.

Д-р Щонова вдигна купата за победата, която според всички, принадлежи на Дара.

Дара и партньорът й направиха чудеса на дансинга, но бяха грубо обидени от крайния резултат. Натали Трифонова също беше по-добра от Щонова, но това е отделна тема.

В скрийншота, който виждате, на екрана на предаването за малко излезе това - действителната информация от гласуването и... както сами виждате, Дара и Джими са поставени на първото място. В зрителския вот, както и във вота на журито преди.

Как изведнъж стана така, че всичко рязко се обърна и Неделя Щонова се яви победител?! Да, разбира се, то е ясно. Ясно е, че победата й носи повече реклами на Би Ти Ви в нейното гледано предаване, ясно е, че Щонова е дългогодишен кадър на телевизията, но просто не беше честно и това е всеобщото мнение, стига да се разровите малко из нета.

Не очакваме обаче от нея, нито от Месечков, да поправят тази несправедливост и да върнат купата на Дара и Джими.


Четете още:

🔴 След 40 години в телевизията си отиде знаково лице на БНТ

🔴 В 2:05 часа хиляди българи усетиха земетресението: "Чу се гръм"

🔴 След триумфа в "Капките": Зомбори взе голямо решение, обяви, че...

Източник: За Жената

Коментари

горе