Цветанка Ризова на почивка с гаджето адвокатЦветанка Ризова и любимият й - столичният адвокат Красимир Недев, прекараха великденските празници на романтичен воаяж в чужбина. Те бяха засечени от репортери на клюкарски седмичник на летището дни преди Възкресение Христово.

Двамата търпеливо чакаха на чист въздух предпретъпкания с хора Терминал 2 да дойде време за проверката на багажа. Направи впечатление обаче, че те почти не си говореха. Това, което привлече вниманието на околните, бе неглиже облеклото на водещата и най-вече тесният й червен панталон.

„Много е слаба, но да облечеш такъв впит по тялото панталон, и то в такъв крещящ цвят, не е подходящо за възрастта й, даже не е естетично“, изкоментира с приятелката си преминаваща пътничка, съобщава медиата.

Повече от 2 години тв водещата е щастливо обвързана с Красимир Недев. Двамата живеят на семейни начала, а преди време 58-годишната журналистка цъфна в ефир с пръстен на ръката си, като провокира слуховете, че с Недев може да са вдигнали тайна сватба и официално да  са станали съпрузи.


Четете още:

🔴 Квартални пияндурници тормозят Миро и Лена

🔴 Зарязан ли е Боби Перуката от Мария Петрова?

🔴 Лили Иванова с тениска за 2 бона / СНИМКИ

Източник: lupa

Коментари

горе