Джулиана Гани не издържа и призна всичко за лихварите и колко дължи"Не ме преследват лихвари. Не дължа пари на никого", това разкри пред "България Днес" Джулиана Гани след серията от писания по свой адрес в медиите в последно време.

Преди няколко дни се появиха информации, че огнената блондинка е напът да си има сериозни проблеми, защото не си е върнала дълга към лихвари. Именно с пари от мафията тя демонстрирала охолния начин на живот и обикаляла света, гласят писанията.

"Дано все така нямам пари", добавя с усмивка и в типичния си шеговит стил тунингованата блондинка, която няма как да остане незабелязана, каквото и да прави.

"В моя живот никога не съм дължала на никого пари, камо ли на лихвари. Слава богу, родителите ми, тоест майка ми, защото баща ми е починал, са зад гърба ми. Наистина нямам такива сметки за уреждане", категорична е Гани.

Веднага след приключване на ангажиментите с „Капките“ Джулиана отпраши за поредната си екзотична ваканция. Тя и любимият й Теодор забегнеха за Тунис. В Африка прекараха повече от седмица, но в края на май се прибират.

"Починах си напълно след "Капките". Беше много хубаво и топло", признава Джулка, която няма търпение да се нарадва на двете си деца - големият Давид, който е плод на връзката й с бизнесмена Илиян Найденов, и малкият Кай от любовта й с ченгето Теодор.


Четете още:

🔴 Легенда в бокса си отиде, треньор на Кубрат Пулев

🔴 Синоптикът Петър Янков: Днес небето ще се стовари на тези места

🔴 Извънредно! Зрелищен екшън по тъмно в София, закопчаха... / ВИДЕО

Източник: Блиц

Коментари

горе