Тези 10 БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛИ ще завладеят духа ви! Вижте и помнете БЪЛГАРИТЕ, ПРЕД КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКЛАНЯМЕ! (ВИДЕО)



Какво знаем за българската история? Дали е по-правилно да се казва хан или кан? Най-важното в нашата история са личностите, заради които смело можем да се наречем България. В наши дни е изключително важно да помним, да знаем и да следваме примера на тези личности, които са извеждали страната ни от какви ли не ситуации и са я прославили навред по света. Нека си припомним БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАДЕТЕЛИ, КОИТО НЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ, ЗА ДА СЕ НАГУШАТ С ПАРИ!

Образовани, велики личности, които са милеели за всичко родно и са взимали изключително трудни решения. В пъти по-трудни и съдбоносни от тези, които взимат сегашните политици. Нека си припомним, че владетел не е лоша дума, стига той да управлява държавата, така че да разгръща могъществото й, а не да я скрива в миша дупка. Гордейте се, че сте потомци на такива българи, като тези, които ще видите в това ВИДЕО! Това са стойностните личности в историята ни, а не новосъздадените! На тези хора трябва да прилича духа ни, а не на първенютата на днешния ден! Обичайте историята си!


Четете още:

🔴 ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ: БЪЛГАРСКИ РУНИ НА 6500 ГОДИНИ

🔴 Това е рецептата, която лекува почти всичко!

🔴 Ангелкова пред CNN: Имаме море, планини, природа...





Източник: opoznaybulgaria





Коментари

горе