Тази рецепта от Гигинския манастир направи чудо със зрението на Слави Трифонов! (местните я възхваляват)



Тази рецепта за подобряване на зрението е причината Слави Трифонов да се излекува от болестта си!

Стара рецепта за подобряване на зрението върви от уста на уста из местните хора в района на Гигинския манастир. Той се прочу особено много, след като стана ясно, че именно там шоуменът Слави Трифонов възвърна здравето и зрението си.

Всички помнят, че преди години Слави имаше сериозни проблеми с очите и наистина ослепяваше. Той дори напусна шоуто си за известен период и изпадна в депресия, защото нормалното лечение не му помагаше. Чудото стана след посещението му в Гигинския манастир и съветите на хората там.

Стана ясно обаче, че за подобряване на зрението му не е подействала единствено прочутата жива вода на манастира – макар че нейната целебна сила и потвърдена и дълбоко уважавана от всеки, който я е изпитал.

За подобряване на зрението му обаче огромна заслуга имала и една стара рецепта, която той научил от служител на манастира. След като я направил и започнал стриктно да я спазва, Трифонов усетил невероятна промяна в зрението си, което се върнало. Това е видно и за всички зрители пред екраните, тъй като към днешна дата човекът изглежда и се чувства страхотно.

Ето я и самата рецепта за подобрение на зрението, а тя се прави от четири лимона, 500 грама, но добре смлени орехи, 100 гр. сок от полезното алое вера и 300 грама мед.

Медът се сипва в съд, а към него се прибавят смлените орехи, прясно изцедения лимонов сок и сокът от алое вера. Всичко трябва да се разбърка много чевръсто и задължително не друга, а дървена лъжица така, че да се получи единна смес. После се изсипва в съд, който е с херметическо затваряне и се държи на хладно и сухо, без директен достъп до слънце.

Всеки ден, за подобряване на зрението, човек трябва да взима по една лъжица – супена, на три пъти през деня. Добре е да става преди храненето, поне тридесетина минути. Тази рецепта освен за подобряване на зрението, върши чудеса за намаляване на диоптрите и предпазва от по-нататъшно увреждане на очите.


Четете още:

🔴 Далай Лама: Мирът ще дойде с повече възпитаване на състрадателност в образованието

🔴 Чудодейна рецепта при проблеми с щитовидната жлеза

🔴 Какво се случва в тялото ви, когато консумирате хималайска сол?





Източник: doctorbg





Коментари

горе