Тайните оръжия на жените според зодията



Знаете ли кои са тайните оръжия на женските зодиакални знаци, когато става въпрос за съблазняване и флирт?

 

Овен

Дамите, родени в този знак са огнени прелъстителки, които лесно завладяват момчетата и обожават да бъдат в центъра на вниманието. Това обикновено го правят с избора на провокативно облекло. Но то е само аксесоар, който показва тяхната силна личност. Те са непосредствени и страстни в комуникацията.

Телец

Тези, които са родени под знака на Телец са квалифицирани прелъстителки. Те имат силата да се преобразяват от невинни момичета във фатални дами, към които никой не може да остане безразличен. Телците са наясно с това и често използват тялото си в играта на съблазняването. Те също така са и еротични и не се страхуват да покажат това. По време на комуникацията, много често докосват своя събеседник, в рамките на благоприличието.

Близнаци

Жените Близнаци обикновено са деца със 100 лица. Представителките на тази зодия са безкрайно очарователни, бързо мислят и са опитни в комуникацията. Те са любими на компанията и обикновено имат светла коса и очи в комбинация с по-тъмен тен. Близнаците обичат да се трансформират и сменят подхода си на прелъстяване в зависимост от целта, т.е. от типа мъж, който искат да спечелят.

Рак

Жените Раци, както и всички членове на този знак, са нежни и чувствителни. Те обикновено имат извивки, искат семеен живот и гледат на мъжете като на партньори в дългосрочен план. Те са много женствени и не се страхуват да го показват. Често избират партньори, които са кавалери и които искат да угодят на жените.

Лъв

Лъвиците са доминиращи личности и също като останалите огнени признаци, обожават да бъдат в центъра на вниманието. Те имат силата да превърнат недостатъците в предимство и да се възползват от това всеки път, когато искат да спечелят някой мъж. В началото не подхождат твърде натрапчиво и са отлични тактици.

Дева

Девите са педантични и организирани в ежедневието, но също са и в играта на съблазняване. Обикновено се показват като фини момичета, спокойни и с романтичен стил на обличане, но зад това се крие стабилна прелъстителка, която знае какво иска.

Везни

Представителките на тази зодия имат отлични прелъстителни методи и много разчитат на своя физически облик. Везните не се обличат прекалено натрапчиво и всичко, което носят върху себе си е избрано с голямо внимание. Ако искат, те могат да използват и своя стил на обличане като средство за съблазняване. Мъжете много трудно могат да устоят на тяхното съвършенство.

Скорпион

Жените, родени под знака на Скорпиона са опасни прелъстителки. Те имат необясним чар и обикновено имат чувствен глас. Достатъчно е само да минат покрай мъжът, който им харесва и той вече ще е в краката им. Но те имат и отрицателна черта – знаят да бъдат притежавани.

Стрелец

Жените Стрелци не могат да бъдат уловени. Те обикновено имат спортен стил, в съчетание с много бижута. Често имат дълги крака, без преувеличени извивки и точно това използват като свое оръжие. Ако имат някои недостатъци, успешно ги прикриват с усмивка и неустоим чар. Остроумието им е основното оръжие за съблазняване.

Козирог

Момичета, родени под знака на Козирога завладяват със своята студеност. Те се представят като силни и непоколебими жени, които често избират мъже над които могат да доминират. Въпреки че външния вид е важен за тях, той не е тяхното основно средство за съблазняване. Те завладяват със своя интелект.

Водолей

Жените Водолей не обръщат прекалено много внимание на впечатлението, което оставят в мъжете. По-важно им е духовното отколкото физическото и точно по този начин избират своите партньори. Те са много модерни, смели и не се обиждат лесно. Често имат прост стил на обличане, който отговаря на много мъже.

Риби

Рибите са нежни и чувствителни. Но това е само трик, с който могат да уловят всеки партньор, който желаят. Когато завладяват използват картата “дама в беда”, и не пребират много който ще “спасят”. Външния вид много малко помага в съблазняването и те никога не биха признали, че той е много важна характеристика в любовните търсения.


Четете още:

🔴 Добавям по малко в кафето сутрин. Не само, че е много вкусно, но и ме спаси от бъбречните кризи!

🔴 Младеж призовава връстниците си: Елате в духовната семинария в Пловдив

🔴 10 ярки символа на детството през 80-те





Източник: bukvar





Коментари

горе