СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП - 23-29.09 - Промени за Овена



Етапът е нервен, но и успешен за Овните, а Телците ще успеят чрез ефективна стратегия. Близнаците да се владеят качествено, а Раците да владеят емоционалните си реакции. Това е задължително и за Лъвовете, а Девите са пред ново начало. Везните ще имат както трудности, така и успехи, а Скорпионите се сблъскват с проблеми, но продължават напред. За Стрелците е характерен засилен шанс за успех, а Козирозите да побързат с реорганизацията си. Водолеите да възстановят равновесието си, а късметът на Рибите е изразителен.

На 24-ти повод да почерпи има певицата Александра Раева. В неделя рожденик е социологът Кольо Колев. Депутатът от ДПС Камен Костадинов черпи на 26-ти септември, а ден по-късно празнува актрисата Боряна Пунчева. 27 септември е специална дата за бизнесдамата Саша Безуханова, а ден по-късно наздравица ще вдигнат режисьорите Максим Генчев и Стефан Командарев, както и журналистът Петър Волгин.

                

ОВЕН
21.03 - 19.04

    

Нерви

 

 Седмицата ще е доста нервна и напрегната за Овните. Всъщност това определение е валидно през периода за представителите на почти всички Зодиакални знаци. Владейте се и не влизайте в противоречия, защото ще се сблъскате с хитри, коварни и безскрупулни противници. За да постигнат целите си те няма да се двоумят и ще ви навредят. В петък се пазете от измами. Следващите четири дни са положителни. Сряда е напрегната, а четвъртък - успешен.

  

 

              

ТЕЛЕЦ
20.04 - 20.05

    

Търпение

 

 Силата на Телците през настоящия период е в последователните стратегически действия. Онези от зодията, които прибързват или разчитат на хитрост и измами ще провалят реализацията си! Заредете се с достатъчно търпение, защото етапът ще бъде доста нервен и напрегнат. Петък и събота са успешни. Неделя също, но е по-напрегната. В понеделник - позитивни промени. Вторник е сполучлив.Сряда обаче не! Четвъртък ви носи и успех и проблеми.

  

 

              

БЛИЗНАЦИ
21.05 - 20.06

    

Превъзбуда

 

 Несъмнен факт е, че Близнаците ще постигнат добри резултати през периода. Демонстрирате ли всеотдайност и готовност за подкрепа на хората от обкръжението ви, Съдбата ще ви върне жеста многократно. Ще се сблъскате с много дразнещи ситуации, които ще активизират нервността ви, но имате сили да се овладеете. Петък носи промени, а в събота внимавайте - денят е коварен! Неделя е благоприятна, а понеделник е ката събота. Следващите са добри.

  

 

              

РАК
21.06 - 22.07

    

Емоции

 

 Сега за Раците е най-важно да владеят емоционалността си и да не се подават на нервна превъзбуда. Поводи за дразнения ще има достатъчно, а вашите реакции биха могли да предизвикат конфликт или да попречат за появата му.Действайте градивно. Седмицата е превъзходна за преговори. В петък и пред уикенда бъдете търпеливи. В понеделник се пазете от заблуди. Вторник е сполучлив, а сряда носи коварство и измами. Четвъртък ще бъде успешен.

  

 

              

ЛЪВ
23.07 - 22.08

    

Неудобства

 

 Представителите на Лъв са завладени от значителна нервност. Наложително е да положите усилия за успокояването си, защото външното влияние върху вас ще поддържа това ви състояние, а то води до неблагополучие. За деловия си напредък е добре да работите в партньорство. Петък и дните от уикенда са благоприятни за материални ангажименти. Носят успех. В понеделник се пазете от измами. Следващите дни са двойствени. Носят и успех, и загуби.

  

 

              

ДЕВА
23.08 - 22.09

    

Нов етап

 

 Девите ще действат активно във всички сфери, свързани с интересите им, а често пъти няма да им липсва и агресивно поведение. Причината за тази внезапна в много случаи интензивност се крие във факта, че предстоят нови начинания, за които едни от вас са предизвестени, а други долавят новостите от раздвижването на обстоятелствата. Въпреки успехите в петък и през уикенда, тези дни ще са вяли. Следващите три ви носят успех, а четвъртък затруднява мнозина от знака.

  

 

              

ВЕЗНИ
23.09 - 23.10

    

Трудности

 

 Множество контакти, светски блясък и доминиращо присъствие в обществените среди. Картината е доста позната и не впечатлява с нещо извънредно, но на фона на тази външна изразност у преобладаващата част от зодията нараства вътрешното напрежение, предизвикано от противоречия с партньорите в бизнеса. Петък и уикендът преминават в напрежение и неприятности. Понеделник ще е ново начало за мнозина, а дните до края на етапа ще са благодатни и напълно успешни.

  

 

              

СКОРПИОН
24.10 - 22.11

    

Проблеми

 

 За повечето Скорпиони проблемите през настоящият етап се свързват предимно с работата им, която от известно време се е превърнала в кошмарът на живота им. Предстоящото седемдневие ще е облекчено, защото личният ви късмет е доста силен и ще ви компенсира по някакъв начин.  Петък е успешен, а уикендът и понеделник ви носят доста напрежение. Вторник, сряда и четвъртък ще ви радват със спокойствие и повишен шанс за реализация на целите.

  

 

              

СТРЕЛЕЦ
23.11 - 21.12

    

Шанс

 

 Вероятността да действате конструктивно и да завоювате успехи е почти изравнена с тази за провал на плановете, блокиране на усилията и ярки конфликти с околните. Особено важна в случая е личната ви нагласа. Всичко зависи от вашето желание и готовността за реализация на предстоящите делови и лични цели. Много успешни петък и събота, следвани от нервните неделя и понеделник. Следващите три дни ще ви радват с успехи и изразителна активност.

  

 

              

КОЗИРОГ
22.12 - 19.01

    

Реорганизация

 

 Новият седемдневен период за Козирозите повтаря в значителна степен ситуацията на Стрелците. Разликата се състои в това, че вие следва незабавно да се ориентирате към реорганизация, за да се реализирате подобаващо. Не го ли сторите ще загубите времето си в суетни дела и уреждане на всекидневни въпроси с незначителен ефект. Преценете точно възможностите и се мобилизирайте за деловата си изява. Дните през периода ще са доста трудни и мъчителни.

  

 

              

ВОДОЛЕЙ
20.01 - 18.02

    

Баланс

 

 Добрата тенденция, която подсказва ненатрапчиво за съществуването си и към която следва да се прилепите е тази на равновесието - на първо време вътрешното, а не след дълго и във взаимоотношенията си с околните. Необходим ви е баланс в почти всичко, който няма да успеете да постигнете чрез хитруване. В делово отношение ви предстоят промени. Петък и уикенда са характерни с емоционални притеснения. През делниците успявате, но няма да ви е лесно.

  

 

              

РИБИ
19.02 - 20.03

    

Късмет

 

 Най-доброто, с което мнозина от Рибите ще могат да се похвалят през настоящата седмица е, че успешно са разрешили делови проблем, който им е причинил доста затруднения. Има още някои финансови неприятности, които няма да отстраните през периода, но през следващите две седмици ще успеете. Петък е силно нервен, но събота е благоприятна. Следващите дни са успешни и печеливши, но носят и огорчения, вследствие на кавги и проблеми в обществените среди.

  


Четете още:

🔴 Младоженци дариха плюшени играчки на деца

🔴 Специалистите: За да сте здрави през зимата! Правете туршиите с вода и сол, а не с оцет

🔴 Петър Величков: „Яна Язова изми лицето на българската литература по времето на социализма“





Източник: Стандарт





Коментари

горе