Каракачанов избяга от въпроса за кадрите на БКП в България




Хората ни казват, че сме показали, че можем да се обедим. Само в патриотичното пространство това се случи. Такова основно предимство в своя полза изтъкна кандидатът за президент на Патриотичния фронт и Атака Красимир Каракачанов. Той отрече, че обединението е „в името на Русия”, а не на България.

На въпрос дали двойката Каракачанов – Нотев не е в полза на Цецка Цачева, лидерът на ВМРО отговори, че той и Нотев са се регистрирали първи за изборите. Не очаквайте от мен удари под пояса, не мога като мъж да нападам жена, заяви Каракачанов пред Нова телевизия по адрес на Цачева.
Попитан дали кадрите на БКП са по-подготвени за управление, Каракачнов отговори, че „е крайно време да спрем с разделението на обществото”. От 9 млн. души население, 1 млн. бяха членове на БКП. Не беше нужно да си член на БКП, за да си студент. Омръзна ми да слушам синчетата на активните борци – айде стига с това разделение на обществото, призова лидерът на ВМРО. Той счете, че въпроси като този дали е проблем да ни управляват бивши членове на БКП трябва да се задават на друг. Всеки има право на избор – един е станал член на БКП, друг не е. Важното е кой какво е правил. Аз не съм бил член на БКП, категоричен беше Красимир Каракачанов.

Лидерът на ВМРО призова президентските избори да не се решават чрез купен вот. Той определи ромската общност като отглеждана за евтин вот и попита защо 25 години никой не реши да се противопостави на това.


Четете още:

🔴 Пламен Манушев – Вицеадмиралът държавник

🔴 Страхотни новини за Стенли, връща се в България

🔴 Долно Вършило с един жител, но пък е в Уикипедия





Източник: Актуално





Коментари

горе