Направете си мощен домашен тоник за укрепване на имунната система



Това е най-мощният естествен антибиотик, който може да убие всяка инфекция в организма. Основната формула на този така силен лек датира още от Средновековна Европа - времето, по което хората са страдали от всякакви видове болести и епидемии. Неговите противогъбични и антивирусни свойства помагат за стимулиране на кръвообращението и лимфния поток към всички части на тялото, а растителната основа, на която е създаден, го превръща в ефективно средство против различни хронични заболявания, включително кандида. А каква е тайната на този домашен лек ли? Тя се крие в мощната комбинация от висококачествени, натурални и пресни съставки. Ето кои са те.

Необходими продукти:

  • 700 милилитра натурален ябълков оцет
  • 1/4 чаена чаша ситно нарязан лук
  • 1/4 чаена чаша ситно нарязан чесън
  • 2 пресни чушки
  • 1/4 чаена чаша ситно настърган джинджифил
  • 2 супени лъжици настърган хрян
  • 2 супени лъжици куркума


Начин на приготвяне:
Изсипете необходимите продукти (без оцета) в предварително почистен буркан. Сместа трябва да заема около 2/3 от съда. Към подправките добавете натурален ябълков оцет до пълното покриване на буркана и го затворете. Оставете го на сухо и проветриво място за период от време 2 седмици, като поне 2 пъти дневно разклащате съда, за да се смесят добре подправките. След определеното време прецедете течността с помощта на марля и я изсипете в съд с херметическо затваряне. Не е нужно да го съхранявате в хладилник, тъй като и на стайна температура срокът му на годност е голям.

Начин на приложение:
Консумирайте по 1 супена лъжица дневно за укрепване на имунната система. Трябва да знаете, че вкусът на тоника е много пикантен и за да го омекотите, може да изядете по 1 резен лимон или портокал след консумацията му. Така ще облекчите сърбежа и паренето в устната кухина. В никакъв случай не разреждайте с вода, тъй като тя ще намали ефективността на лека.


Четете още:

🔴 Ето кога е финалът Гришо

🔴 ХОРОСКОП ЗА 09.10.2016

🔴 Право на пенсионно възнаграждение за осигурителен стаж и възраст по Чл. 68 от КСО





Източник: Фрамар





Коментари

горе