Спите ли с чорапи? Вижте какво разкрива това за вас



Съществуват два вида хора: онези, които носят чорапи в леглото и онези, които предпочитат да спят с боси крака. Някои смятат, че е невъзможно да спят, ако краката им са боси, защото им е студено и скачат в 3 часа посред нощ само, за да си нахлузят любимите чорапи. Другите се чувстват точно по обратния начин – на тях им е неудобно да спят с чорапи; чорапите ги притискат, горещо им е и чувстват дискомфорт.

Хората, които носят чорапи в леглото

Ако носите чорапи в леглото, това вероятно е така, защото сте много чувствителни към студа. Ако наистина причината е тази, то тя може да е свързана с различни физически характеристика като тънка кожа или бавен метаболизъм. Хората с бърз метаболизъм постоянно чувстват, че им е горещо и, че се потят, докато на онези с бавен метаболизъм и забавена циркулация на кръвта им е студено през цялото време.

Но докато чувствителността към студа е състояние, което се свързва с определени физически и биологични характеристики, то също така е свързано и с възприятията ви за пространство и температура. Поради тази причина двама човека с едни и същи физически особености могат да усещат външните климатични условия по различен начин.

Хората, които чувстват нужда да спят с чорапи, обикновено търсят защита. Ако сте едни от тях, вероятно обожавате уютните местенца и имате нужда от приятели и човек, с който да създадете наистина близки отношения. Вие сте много чувствителни и нямате против да споделяте личното си пространство – прегръдките и гушкането ви правят щастливи.

Хората, които спят боси

Ако не можете да понасяте дори самата идея да спите с чорапи и дори мисълта краката ви да са покрити нощем ви кара да се чувствате некомфортно, това вероятно е така, защото или метаболизмът ви е по-бърз или крайниците ви са добре оросени, или имате по-дебела кожа. Вие сте биологично предразположени да запазвате и генерирате топлина, поради което не се нуждаете и чорапи, които да топлят краката ви.

Но причините не са само физически. Това, че сте по-нечувствителни към студа е свързано и с начина, по който се държите с другите. Ако спите с боси крака вероятно сте много независим човек. Вие цените високо личното си пространство и контактувате с другите само, когато изпитате подобна нужда. Във връзка обикновено играете ролята на защитник и сте честни и искрени и понякога предизвикателни, но знаете как да се грижите за онези, които значат много за вас.

Но разбира се, дали обичате да спите с или без чорапи няма никакво значение. Това, което е важно, е да се наспивате и да сънувате сладки сънища!


Четете още:

🔴 Вълнен конец около китката - Не е само поверие! Има си здравословно обяснение и то много логично!

🔴 Затвор без право на гаранция за българина, пребил младеж пред дискотека в Мурсия (Видео)

🔴 Какво е да бъдеш имигрант във Великобритания





Източник: Фрамар





Коментари

горе