Успехите на Крисия нямат край! Вижте къде малката чаровница разби конкуренцията (СНИМКИ)Успехите на Крисия нямат край! Талантливото момиченце грабна златен медал и купа на състезание по латинотанци, което се проведе през уикенда в Русе. Надпреварата беше част от националния шампионат, а Крисия спечели престижното първо място в своята категория до 13 години. Крисия и партньорът й Момчил буквално отвяха конкуренцията, като се представиха повече от отлично в изпълненията си по латино и стандартни танци. Надпреварата се проведе в новоизградения "Канев център", който е част от Русенския университет. Събитието се радваше на солиден зрителски интерес, като най­-осезаемо беше родителското присъствие.

"Състезанието беше много изтощително за децата. В 8 ч. сутринта бяхме в Русе, а се прибрахме вечерта. Тя положи огромни усилия за тази победа и затова е много щастлива, че успя да се справи. В нейната категория имаше 8 двойки, които се бореха за златото. Конкуренцията беше много сериозна, но се справиха и се окичиха с медалите. Направиха си много снимки за спомен с купата", разказа нейната майка Ангелина Попова, цитирана от "България днес".

За Крисия изявата в Русе беше третото й състезание на професионалния дансинг. При предишните си две появи тя завърши на вторите места, но този път се изкачи на върха. През последните месеци тя дори смени партньора си, тъй като много бързо напредваше в развитието си, докато момченцето изоставаше. Сега с Момчил се справят отлично като тандем и логично успехите идват. Двамата тренират в Шумен под вещите наставления на треньорите Десислава Веселинова и Осман Октай.

"Танците й се отдават. Вижда се, че има огромно желание, и затова се изявява в още една област. Тази година й предстоят още състезания и вече мисли как ще се подготви за тях, за да продължи с победите. Ние с баща й напълно я подкрепяме в желанието й да се развива и да става все по­-добра", добави Попова, която вярва, че дъщеря й ще спечели още престижни купи и медали.

"Танцуването започна като на шега и в началото беше просто хоби. Постепенно обаче започна да го приема много на сериозно. Преди време ми каза, че танцуването и пеенето вече са еднакво важни за нея. Това малко ни притесни с майка й, тъй като в музиката е нейното бъдеще, но вярвам, че тя ще вземе правилното решение. Не го казвам, защото ми е дъщеря, но наистина е много добра в танцуването", коментира пред вестника Марин Тодоров, баща на талантливата изпълнителка. Освен с успехите в танците Крисия продължава и с музикалните репетиции и изявите на малкия екран. Тя също така се справя отлично и в училище, където показва огромно старание и логично успехите идват и в класната стая.


Четете още:

🔴 Този испанец скри шапката на всички жители на симитлийското село Крупник (СНИМКИ)

🔴 "Със тебе от нищо не ме е страх,освен от едно – да остана без тебе"

🔴 Децата на 90-те и нещата, които никога няма да забравим

Източник: Блиц

Коментари

горе