Койна Русева губи баща си заради лекарска грешка




Най-голямата драма в живота на Койна Русева до ден днешен била раздялата с нейния баща. Звездата от новия тв сериал „Скъпи наследници“ загубила татко си буквално за минути заради некомпетентността на лекарския екип, който не могъл да реагира достатъчно бързо.

Трагичното събитие се случило преди няколко години, а родителят на актрисата си заминал от аневризма. Заболяването се развило скоротечно и никой не успял да му помогне. Койна обаче се измъчвала, че в последните му мигове на този свят не могла да бъде до него. Не се чувствала зле, че между тях са останали недоизказани неща, но още изпитвала угризения на съвестта, че не е държала ръката на баща си на прощаване.

След като научила за смъртта му, Русева потърсила утеха в най-близките си хора. „Ревах като магаре на приятели, избиха ми херпеси“, връща лентата Койна. Най-неприятното било, че нямала време да скърби и да се оттегли от работните ангажименти, за да се съвземе, а почти веднага ѝ се наложило да излезе на сцена. За известен период от време след всяко представление не си спомняла нито какво е казала, нито как е играла. Имала бели петна в паметта и се притеснила дали всичко с нея е наред. Постепенно обаче започнала да връща спомените си.

„Всяка една от тези вечери умирах. Може да звучи патетично, но е така. Честно казано, ми омръзна да мисля кое как звучи“, казва екранната Милица. Да си стъпи на краката, най-много ѝ помогнали трите ѝ деца, към които също чувствала, че е виновна, защото е проявила слабост.

Многодетната майка е сред малкото в българския елит, които са родили децата си от един и същ мъж. Със съпруга си Румен Станчев се запознала в Пазарджишкия театър, където икономистът отишъл като обикновен зрител. Възрастовата разлика от 14 години не спряла Койна да започне връзка с него, а сватба вдигнали чак когато забременяла. Пет дни след подписа им в гражданското се родила дъщеря им Калина.

След няколко години Русева забременяла с второто си дете Константин. Тогава пък на дневен ред дошла църковната венчавка. Облечената в бяло булка била вече в третия месец, но не спряла да танцува, нито да яде и пие на воля. Третото си дете – Калоян, актрисата заченала по календар - според изчисленията на личния си гинеколог. Забременяла почти от раз и пак лесно родила. През нито една от трите си бременности Койна не е отказвала цигарите, тъй като ѝ помагали да сваля напрежението.


Четете още:

🔴 Заляха ни с фалшиви банкноти  

🔴 Театрали питат: Василе, красиво ли е да откажеш награда от колеги? Ако ти дадат "Аскеер", няма ли да го вземеш?

🔴 Проф. Александър Чирков: Аз запознах Бойко с царя  





Източник: Ретро





Коментари

горе