Синът на кинолегендата Иван Иванов спечели Биг Брадър



Уош МС стана големият победител в Big Brother: Most Wanted 2018.  Стефан Иванов, както е истинското име, на 34-годишния  рапър, е по-малкият син на родната легенда в киното Иван Иванов ("Всичко е любов", "Комбина", "Лавина"). Всички хора трябва да си помагаме, не знам какво да кажа, трогнат съм, обърна се той към зрителите. Такова вълнение не ми се случва често, разплакан каза той.

Втора в шоуто остана Джулиана Гани. Трета се класира Никита Джонсън, която бе посрещната от приятеля си Борислав, който също влезе за кратко в къщата. На четвърто място се класира актьорът Станимир Гъмов, чиято задача бе да разнообразява шоуто с импровизациите си.

Пети останаха футболистът Благо Георгиев-Джийзъса и приятелката му "Мис Плеймейт" 2007 Златка Райкова. Въпреки че поиска да му бъде доставен годежен пръстен в шоуто, той много се забави с предложението. Обеща, че ще го направи най-късно на финала, но до годеж така и не се стигна.

На сцената в студиото финалистите изпълниха музикални дуети с известни изпълнители. Wosh MC рапира със СкандаУ, Златка и Благой пяха с Орлин Горанов и Криси Димитрова, Джулиана - с Анелия. Съквартирантките Емануела и Никита също представиха чалга песен. Гъмов излезе на сцената с Любо Киров.

Уош МС е завършил кинорежисура в Нов български университет, 5 години работи като оператор в Би Ти Ви, сега е изцяло посветен на музиката. Още като студент прави филм за баща си - "Добре дошъл у дома". Докато беше в Къщата се обясни в любов на приятелката си Мария Коцева, която е с 12  години по-млада от него.

Мума, както я наричат всички, е внучка на актьора Борис Луканов, студентка е по педагогика, а в свободното си време се изявява като фотомодел.  
"Синът ми заслужава да спечели. Гордея се с представянето му във Биг Брадър и се радвам, че сме го възпитали така, че да не обръща внимание на клюки, интриги и злоба“. Така големият ни актьор Иван Иванов според съпругата му Петя Силянова коментира представянето на сина им Стефан в шоуто.


Четете още:

🔴 Честваме Свети Спиридон - закрилник за занаятчиите

🔴 Безценни съвети при завеждане на щетa по Каско

🔴 Изречението, което спаси един брак - истинска история, разказана от съпруг, която ще ви накара да се замислите много





Източник: Стандарт





Коментари

горе