Падна голяма тайна около бебето на Никол СтанкуловаЧаровната синоптичка Никол Станкулова стана майка преди месец, но чак сега разкри подробности около бременността си, както и сподели какво име е избрала за своята дъщеря, съобщи еdna.bg.

Никол беше до последно на екран, прикриваше коремчето си с по-широки дрехи и така и не коментира слуховете, че чака дете. През уикенда красавицата реши да открехне малко завесите над личния си живот и отговори на въпроси на свои фенове в Instagram. Тя сподели, че дъщеря ѝ се казва Теа и разкри, че майчинството ѝ харесва, но е голямо предизвикателство.

Синоптичката опроверга слуховете, че е родила доста по-рано и сподели, че е родила дъщеря си в края на девети месец.

Тя разказа още, че е качила само 11 килограма по време на бременността и ги е свалила 5 дни след раждането, без дори да разбере как. Щастливата мама сподели, че в момента тежи 55 кг, но не спазва никакви диети и режими и дори не спортува от години, защото трудно намира желания и мотивация за такива неща.

"Нямам никакъв режим на хранене, за съжаление, ям хаотично и каквото срещна по пътя. В момента спя някъде по 3-4 часа на денонощие", казва Никол.

Тя разкри още, че има човек до себе си и планират да имат поне две деца. В момента и майка ѝ помага в отглеждането на бебето, тъй като тя е решена да се върне на работа съвсем скоро.Източник: Блиц

Следваща статия:
Само в БЛИЦ! Невероятно, но факт: Софиянец разхожда в жк "Лагера" овца, каквато няма в цяла България! (СНИМКА)

Коментари

Видео на деня

горе