Невиждана по жестокост агресия в Казанлък заради подпиране на кола (ВИДЕО)Шофьор нанесе удар и буквално свали на земята велосипедист. Това се е случило в Казанлък, на изключително оживено място. 

Казанлъчанин разпространи видео във Фейсбук, откъдето се вижда как мъж се саморазправя с друг на градския пазар. Кадрите показват как възрастен на колело залита, опира се в паркиран автомобил, оттам изскача друг и започва да го напада с шамари. От нападението велосипедистът пада на асфалта, а от преминаващи автомобили се намесват двама мъже, за да предотвратят разправата.

Според коментари в социалната мрежа, нападателят е ислямски духовник, служещ в казанлъшко. Местни разпознаха Мехмед Мехмедов като агресора във видеото, информира presstv.bg. 

Иван, който разпространи бруталните кадри за това как Мехмед удря в лицето велосипедист до пазара, разказва за инцидента. Мъжът е бил потресен от агресивното поведение. Направило му и впечатление, как само той и друг шофьор тръгнали към мъжа, който е обект на агресията, въпреки, че по това време в района на пазара е било пълно с хора, допълва presstv.bg.

Иван Николов сподели тази сутрин и пред Нова тв, че велосипедистът се е подпрял на колата на агресора, докато  покрай него минавал друг автомобил. „Човекът излезе, удари велосипедиста в главата. Той падна, удари се в другата кола и стана много нелепо”, обясни Николов.

Той допълни, че нападателят оправдал действията си с това, че велосипедистът му е ударил колата.  „Човекът се изправи. Видимо нищо му нямаше. Нямаше рани. Не пожела помощ”, коментира още свидетеля.

Извършителят на нападението – 60-годишният Мехмед Мехмедов потвърди думите на очевидеца. Според него велосипедистът е ударил колата му и уплашил дете, возещо се в нея. Това го разгневило и го предизвикало да извърши деянието.

Мехмедов е задържан, заяви началникът на РУП - Казанлък гл. инспектор Христо Петров.„От РУП се самосезирахме след публикации във Facebook. Лицето е задържано за 24 часа. Уведомена е и Районна прокуратура. Предвиденото наказание ще го реши съдът. Пострадалото лице не е установено”, обясни той.

 Източник: Блиц

Следваща статия:
Нова телевизия "освободи" Миролюба Бенатова и Генка Шикерова

Коментари

Видео на деня

горе