Гадателката на Берлускони: Ще има голяма икономическа криза и след 10 г. българите ще се върнат в родината



Европейският съюз ще се промени, чакат ни проблеми с еврото и успехи във футбола, прогнозира гадателката на Берлускони  - Теодора Стефанова

- Според вашата прогноза българите от чужбина ще се завърнат обратно в България след 10 години...

- Да, убедена съм, че ще се случи това. Една голяма маса българи, дори такива от смесени бракове, ще се върнат в България и ще помогнат с образованието и опита си за изграждането на новото бъдеще. България ще е прекрасно място. Мултинационално място. Но с опита, енергията, идеите на тези българи, с техните проекти ще променят генерално политиката. Тези деца са с мисия. Ще променят света, ще променят България. След 10 години тръгваме в нова посока, в хубава посока.

- Каква ще е причината чак пък маса българи да започнат да се връщат?





- Ще има конкретна причина. Ще има голяма икономическа криза, промени, трансформации в държави като Италия, Франция, Великобритания, Германия, дори в САЩ. Във всички тези държави има разпръснати българи, което е една енергия. Тя ще се обедини, те ще работят заедно.

- България ще е по-добро място от изброените държави ли?

- Ще е по-интересно място. И за инвеститори ще е интересна. Но и на енергийно поле ще е важна. Ще е център на Балканите за мир и спокойствие. За съжаление това бавно ще се задвижи, но ще настъпят промени и те ще дойдат от младите хора.

- А какво е бъдещето пред Европа?

- Европа също я чакат големи промени. Дори и ЕС няма да е вече това, което познаваме. Ще имат проблем най-вече с еврото. Ще се наложи и те да дадат път на младите хора. Великобритания ще излезе без сделка, няма да платят.

- Докато разказвахте за книгата си, ви поздрави едно момиче, чието раждане сте предрекли също...

- Каролинчето. Майка ѝ и баща ѝ бяха гаджета, когато им казах, че ще се роди тя и какво ще учи. (Момичето се приближава и потвърждава: “Да, така е, каза и че ще уча в Лондон още докато следвах право в Хайделберг и нямах такива планове. Пък после така се получи, че записах икономика в Лондон и тя излезе права.”)

- На вас лично предсказвате ли си бъдещето?

- Не, на мен не мога, а и не искам.

- Други хубави новини очакват ли ни?

- О, футболът ще се промени тотално, ще има нови таланти, нови успехи. Това ще го постигне Краси Балъков. Убедена съм, че ще изгради един нов отбор. И тези, които са в младежкия отбор сега, ще са звездите в националния. Ще имаме напълно нов отбор.

- С Берлускони поддържате ли контакт?





- О, да, да, да. Той си постигна това, което искаше, и стана евродепутат. Купи си къща в Брюксел и ще помага Италия да не бъде изключена от силни държави като Германия и Франция. Франция и Германия си имат своите проекти. Германия например си има цели, които преследва, и нищо чудно Меркел все пак да стане председател на Европейската комисия един ден. Стига тя да реши, конкуренция няма да има. Но съдбата ѝ си е в нейните ръце. Берлускони иначе много добре се ориентира в момента. Прави трансформация на своята партия, избутва напред млади, подготвени кадри. Моята прогноза е, че дъщеря му ще поеме политиката, но много спорим по тоя въпрос. Но аз смятам, че тя ще го наследи. Италия скоро ще отиде на предсрочни избори, ще има експертно правителство. Но не само Италия я чака това, много държави ще имат предсрочни избори през 2019 и 2020.

- А България?

- ГЕРБ си се доказа, няма алтернатива, няма бесепета, нищо. Може би ще си тръгнат разни министри, но друго не виждам. Патриотите ще се разцепят окончателно. ДПС пък си е във властта и тепърва ще тръгнат напред и нагоре. Според моите предвиждания предсрочни избори ще има само ако се появи нова политическа сила. Но я виждам да дойде по-натам. А Бойко Борисов смятам, че ще се кандидатира за президент – стига да реши и да не бяга от кармата си.





Теодора Стефанова е родена на 18 юли в Стара Загора, детството си прекарва при родителите на баща си в село Голям дол. През 1984 г., на 23-годишна възраст, претърпява тежка катастрофа и в продължение на 11 денонощия е в кома. Когато се събужда, започва да чува глас, който прави прогнози за бъдещето. Това според нея е извънземното Унилсън, което става неин неизменен спътник след комата.

То може да предвиди какво ще се случва с хората около Теодора, както и да прави футболни и политически прогнози. Благодарение на него тя си намира работа в италианска телевизия, където се опитва да отгатне резултатите от футболни мачове. Живее в Милано от 1991 година и там среща Берлускони. Предсказва, че ще влезе в политиката и ще стане премиер – оттогава той е неин почитател.

През 2017 година тя издаде книга, в която подробно описва прогнозите си.


Четете още:

🔴 Внезапно почина народният лечител Емил Елмазов

🔴 Златният Георги - отличник на "24 часа", е №1 по астрофизика

🔴 Ивет с втора победа във Вараждин





Източник: 24 часа





Коментари

горе