Актьорът Ники Илиев проговори за болестта си



Ники Илиев най-накрая призна за голям здравословен проблем, който го мъчи от няколко години.

Както вече писахме, актьорът страда от рядко заболяване, което се отрази на външния му вид. И макар режисьорът на „Живи легенди” да се опитваше да го прикрие, сега вече е готов да говори открито за този проблем и да даде кураж на други, които са в неговото положение.





Ники Илиев призна за витилигото, което вече трудно може да прикрие. Следите от заболяването вече са обхванали и места, които трудно могат да да бъдат скрити. Те са се разпространили по лицето и ръцете му. Голямо впечатление прави, че от известно време бившият манекен не е бил гладко избръснат. Ники Илиев може би разчита, че наболата брада би могла да скрие коварните петна.

„За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти. Нищо повече. Качеството на живота ти се определя от качеството на мислите ти”, написа Ники в личния си профил във „Фейсбук” и за първи път показа белите петна по кожата си, пише show.blitz.bg.

Всеизвестен факт е, че витилигото се появява при стрес. Периодът, в който са се появили петната на секссимвола съвпада с времето, в което той снимаше новия си филм "Завръщане". Което означава, че е изхабил доста нерви и е бил стресиран в този подготвителен период.





Изключителна ирония на съдбата е, че майката на актьора е професор по дерматология и преди години прави бум в България с опити да излекува с лазер болестта. А днес собствения й син страда именно от витилиго.


Четете още:

🔴 На Голяма Богородица не пипайте нищо червено, на лошо е

🔴 Жена, омъжена за турчин, разказва за живота си в Истанбул

🔴 Каролев убеден: Реално бедните в България са много малко





Източник: Petel





Коментари

горе