Антонио Бандерас показа за първи път 20 години по-младата си приятелка - каква красива двойка са! [Снимки]



Антонио Бандерас присъства неотменно в женските фантазии от близо 3 десетилетия. 59-годишният холивудски актьор и продуцент преживя трудна раздяла с дългогодишната си съпруга, Мелани Грифит, и оттогава не го бяхме виждали с официална половинка.

Ето че испанският красавец се появи за пръв път сред обществеността със своята доста по-млада приятелка и побърза да се похвали с нея в Инстаграм.

Бандерас публикува снимка с новото си гадже - банкерката  Никол Кимпел . 39-годишната красавица присъства на светско парти с Антонио в Марбея, Испания.





Антонио Бандерас с приятелката си

За тържественото събитие Кимпел избра светлорозова рокля с дълбоко деколте, на която почитателите на Бандерас нямаше как да не обърнат внимание. На гала вечерта на „Starlite“ двойката изглеждаше много щастлива: влюбените не се отделиха един от друг, прегръщаха се и се целуваха.
Бандерас целува приятелката си
Бандерас е звезда в холивудските филми "Десперадо", "Маската на Зоро", "Деца шпиони" и други. През 2015 г. съпругата му Мелани Грифит го изостави. Те се разведоха поради непреодолими различия. Година преди това папараците хванаха Бандерас с младата Кимпъл.
половинката на Бандерас

Феновете не пропуснаха да забележат, че покрай нея Антонио изглежда видимо подмладен - дори е боядисал косата си.





Антонио Бандерас с прителката си


Четете още:

🔴 Ад на пътя! Майка и дъщеря са загинали край Кочериново [СНИМКИ]

🔴 Банда бие и души възрастни софиянци  

🔴 Съседка на убитото момиченце: Детето е жестоко изнасилено





Източник: За Жената





Коментари

горе