Жена раждаше секцио и в първия момент, когато извадиха бебето тя реши че ражда извънземно [СНИМКИ]



Същински кошмар преживя майка, докато раждаше секцио. Бебето излезе заедно с околоплодния мехур, а майката реши, че е родила извънземно, съобщава „Сън“.

  Защитната мембрана около малкия Финли Григ трябвало да се спука по време на раждането – т.нар. изтичане на водите.  





Но тя се запазила докато докторите извършвали секциото.

Това предизвикало изумление у всички присъстващи, но най-вече у майката Зои Робинсън.   „След като хирурзите ме отвориха, някой от тях каза: „О, Боже мой“, което очевидно ме паникьоса.





След това той ми каза, че бебето още е в мехура. Беше си шок, ако трябва да съм честна“, разказва тя.   „Погледнах надолу и беше то изглеждаше като малко извънземно бебе, защото беше и доста голямо. Избухнах в сълзи“, признава Зои.   Годеникът ѝ Стюарт Григ заснел удивителния момент с камера. Тежащият 4 кг и 800 грама Финли бил изваден от докторите, които махнали и мехура.  





„Те просто го оставиха за няколко минути в мехура с околоплодна течност – явно е добре за него. Ние седяхме и го гледахме. Беше невероятно да се види – странно, но страхотно“, казва 29-годишната Зои.  

Финли вече е голям. Той е роден на 15 октомври 2018 година в болница в Съри, Великобритания.   Раждането на бебета в амниотичен сак се нарича “en caul” и се вярва, че тези деца са големи късметлии. Според моряшкия фолклор, тези бебета не могат да се удавят.  


Четете още:

🔴 Лъжата за хубавия живот в НРБ

🔴 Още една невинна душичка стана звездичка...

🔴 Разказ на свидетели на залавянето на Мартин Трифонов [ВИДЕО]





Източник: За Жената





Коментари

горе