Извергът Мартин насилил Кристин с кол




Неграмотният психар и педофил е гръмнат от ченгета при залавянето му

Дървен предмет, чиято форма прилича на кол или крак от стол, е използвал рецидивистът Мартин Трифонов при изнасилването на 7-годишната Кристин. Впоследствие извергът използва кола и за да пребие жестоко малкото момиченце. Това разкриха пред "България Днес" хора от сливенското село Сотиря. Ужасяващите факти самите те научават от обсадилите селото разследващи.
Тялото на малката брутално пребита Крис е намерено след обяд в четвъртък под един от мостовете в покрайнините на селото. Открива я дядо й, който със съседка на семейството тръгнал да дири момичето първо по улиците, а впоследствие и по деретата, след като Крис не се прибира за обяд. При пристигането на линейките Кристин е още жива. Откарана е в болница, но медиците не успели да спасят живота й заради тежките черепно-мозъчни травми.






След спешни разпити на хора в селото става ясно, че основен заподозрян е 21-годишният Мартин Трифонов. Малко преди зверството Трифонов и Крис се засичат пред магазин. Извергът пиел ракия до входа, а девойката идва, за да си купи сладолед. Според очевидци Мартин тръгва след момичето. Няколко часа по-късно психарят е забелязан от други хора да тича притеснен към близката гора. През това време Мартин изтрива и профила си във фейсбук.
Веднага след откриването на тялото на Кристин на място пристигат десетки ченгета. Районът около селото е блокиран и започва издирване на предполагаемия убиец. Вчера в хайката се включиха и още подкрепления. Стотици тежковъоръжени ченгета, военни, граничари и горски служители със специално обучени кучета и джипове претърсваха района. В издирването се включи и хеликоптер
Малко след 15 часа издирванията дадоха резултат. Патрулна двойка засича Мартин в покрайнините на село Сотиря. Виждайки ченгетата, психарят прави опит да избяга. След като не успяват да го спрат, униформените стрелят и го раняват в крака. Новината бе потвърдена лично от вътрешния министър Младен Маринов. По думите му полицаите са стреляли при самозащита, след като Мартин ги напада. Според Маринов е категорично доказано, че именно Трифонов е убиецът на Кристин. След залавянето му той е откаран в сливенската болница.






Макар и само на 21 години, извергът има богато криминално досие. Затова от МВР призоваха хората да бъдат много внимателния, ако срещнат изверга. Психарят наскоро излиза от затвора след присъда за блудство с непълнолетна своя братовчедка.
Хора от селото разказаха, че многократно са подавали сигнали в полицията за поведението на изверга. Трифонов и друг път е посягал на деца, разказват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове. Многократно е виждан да разбива къщи в селото.
Преди година заподозреният за убийството на Кристин отново попада в новините заради друг фатален инцидент. Мартин минавал покрай една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живеещи в двора й. Собственикът на имота се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до смърт.


Четете още:

🔴 Учителят Димитър Гилев: Всеки, който отрича турското робство, е родоотстъпник

🔴 Жена раждаше секцио и в първия момент, когато извадиха бебето тя реши че ражда извънземно [СНИМКИ]

🔴 Лъжата за хубавия живот в НРБ





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе