Кристиан Костов е заприличал на жена [СНИМКИ]



Талантливият певец Кристиан Костов вече напълно е заприличал на жена, изумени са почитателите му. Младежът, който представи България на "Евровизия" през 2017 г. и завоюва престижната втора позиция, напълно се е феминизирал, става ясно от последната му фотосесия.

Крис е все по-изнежен, а дрехите му са като от гардероба на някое момиче - синя риза с широки цветни ръкави, тъмен панталон два пръста над глезените, а отдолу си личат мрежести чорапи. Ансамбълът завършва с груби модерни маратонки. Крис нежно е кръстосал крак връз крак като някоя романтична госпожица от средата на XIX в., а върху дрехата му е преметната удобна чантичка. Прическата му пък е старателно направена със сешоар.





В момента Костов се подвизава в Ню Йорк - любимо място на свободомислещи хора. В Голямата ябълка той е отседнал при свои приятели и вече успя да се разходи до някои от най-популярните забележителности като площада Тайм Скуеър, Американския природонаучен музей и Сентрал парк. В Ню Йорк Кристиан ще прекара още няколко дни. Пътешествието му последва и кратък „отпуск“ по родното Черноморие, като изпълнителят на "Beautiful Mess" събира тен на Свети Влас и Синеморец. В началото на септември, певецът ще отпътува отново за Китай, където се превърна в истинска звезда след участието си в риалити шоуто "Singer 2019".

Кристиан Костов може да бъде сбъркан с атрактивна госпожица






Четете още:

🔴 Затрогващи думи на малката Кристин преди да се спомине

🔴 Сувенирите, които носят нещастие, ако си ги купите от друга страна

🔴 Мартин Карбовски: Във всяко село по един изрод отгледахте





Източник: lupa





Коментари

горе