КУРОРТЕН ЕКШЪН: Спасител на Златните преби рускиня



Руска туристка е била пребита от нашенски спасител на плажа заради това, че е плувала след шамандурата. Жената твърди, че няма да остави инцидента да бъде заметен под килима и ще го привлече към наказателнаотговорност. Драмата е станала на плажа Кабакум в курорта Златни пясъци на 14 август, съобщават руски медии.





50-годишната московчанка Олга пристигнала да отдъхва на Черно море сама в края на юли. Тя се установила в тризвезден хотел на 800 метра от морето. След няколко дни в същия хотел дошъл и синът й заедно със своята приятелка. "Аз плувам много добре и обичам да плувам далече от брега. В началото спасителят ми правеше забележка, че не мога да плувам след ограничителите на шамандурата, но след това видя, че плувам наистина добре и се успокои", твърди Олга.





14 август бил последният ден от почивката й в България. В 12 часа тя предала ключовете от стаята си и отишла на плажа, за да се "прости с морето". Имала и време до полета. Поплувайки малко за удоволствие в морето, тя чула, че някой крещи откъм брега. Тъй като на плажа и във водата почти нямало хора, Олга осъзнала, че непознатият се обръща към нея. Тя твърди, че той облечен точно с такива червени шорти, каквито носели спасителите. Но не разбирала какво й крещи, защото не разбирала български. В момента, в който жената опитвала да излезе от водата, "спасителят" опитал да я хване за косите, но тя се изплъзнала, тогава той и ударил шамар. "Опитвах да се съпротивлявам, но той ми нанесе още няколко доста силни удари по лицето. Биеше ме и с умрук, после паднах и загубих съзнание", твърди рускинята.

Тя се съвзела, лежаща на пясъка. Не помни кой я е извадил от водата. Около нея се стичали хора, сред които видяла и своя познат спасител от първи пост. Той и помогнал да стане и я отвел в медицинския пункт. Лекарите й дали обезболяващо и измили кръвта от лицето й. Спасителят й помогнал и да стигне до хотела, но на въпроса й как се казва, отговорил, че не помни името му. В хотела Олга разказала всичко на сина си и двамата отишли в полицията, където написала жалба. След това отлетяла за Москва.

На 15 август отишла в една от московските клиники, тъй като се чувствала много зле. По време на прегледа лекарите я диганостицирали със счупване на носа и травма на главата. Олга има намерение да подаде жалба и в московската полиция, тъй като иска да накаже виновния спасител.


Четете още:

🔴 Ужас в Негован: Откриха разчленен труп в чували и бидони

🔴 Най-чистите гръцки плажове, отличени със "Син флаг"

🔴 Молитва, която може да промени живота ви





Източник: lupa





Коментари

горе