Горките жени, ако мъжете им са една от тези зодии



Има някои мъже, за които жените се омъжват само, защото ги смятат за по-мили от самите себе си. Те не могат да зачукат гвоздей и не носят голяма заплата, а с децата и котката е невъзможно да помислите да ги оставите, дори и за час....

Астролозите ни поднасят, най-пикантните зодии за мъже. Това кой е най-лошият съпруг, според Зодиака, научете сега:





Близнаци

На първо място поставяме Близнаците. Такъв съпруг ще е като самия Дядо Коледа. Всички вярват в него, но никой не го е виждал. Щом жена му се нуждае от него, да качи торбите с мандарини и шампанско към седмия етаж или да сече дърва, него все го няма. Близнакът е умен, весел и изключително добър в леглото. От него обаче не може да очаквате да носи пари в семейството. Да бъде баща на децата или да върши велики дела. За последните не го търсете.

Риба

Мъжът риба не се нуждае от съпруга, а от грижовна майка. Ако жената приеме тази роля и овладее умението, вместо свадите, а именно да дава бонбони за добро поведение, тогава всичко в семейството ще бъде наред.





Стрелец

Съпругът Стрелец, съчетава противоречията, той е романтичен, но практичен, смел, но нежен, добър в леглото и обича децата. Но това трае точно, докато не се отегчи. Веднага, след като съпругата и децата започнат да го депресират, Стрелецът ще събере трите си чифта чорапи и гащи в куфар и ще отлети с нова съпруга.

Скорпион

Може да се ожените за Скорпион само ако знаете наизуст всички диалози от „Петдесет нюанса сиво“. Съпругът Скорпион е истински тиранин, който има само две мнения: своето и грешното. Той ще сложи жена си в клетка, която невинаги ще е златна. Щом започне да му противоречи, веднага ще я прати в камерата за изтезания, на което самата Дакота Джонсън ще завиди. Така, тя може само да мълчи, като периодично повтаря своя монолог: „Да, скъпи“. Това ще е всичкият репертоар, докато готви супа, чисти, подрежда къщата и отглежда децата.

Рак

Съпругът рак е красив, харизматичен, обича жена си и децата, носи подаръци… Това обаче е само до входната врата. Всичко се прави на и заради публичното място. У дома, съпругът е Рак не е толкова идеален.





Овен

Мъжът от зодия Овен е егоист, груб и кавгаджия и ако не е жена му, отдавна би умрял от язва на стомаха. Такъв съпруг не е от полза в домакинството. Той ще храни децата и котката със същите кнедли, които по чудо са оцелели от времето на ергенския запой. От друга страна, Овенът вярва, че съпругата му е най-добрата жена на света.

Водолей

Всичко зависи от умението на жената, в чийто ръце попадне. Той има естествена непретенциозност, чувство за хумор и лесен характер. Основната конфигурация важи за всички съпрузи Водолей.





Телец

Той е лоялен, грижовен, практичен, не е склонен към предателство. Обича децата, носи храна от супермаркета вкъщи. Ясно е, че такъв съпруг ще бъде привързан, покорен и послушен, но понякога дори неговото търпение ще се изчерпи. След дълги команди от страна на жената: „Отиди там…, донеси това… Направи онова…“, няма да изтърпи и минута по-дълго. Може да му се прииска да избяга чак на Луната, а какво ли ще направите тогава?

Везни

Това е съпруг, който ще носи кафе до леглото на жена си още десет години след сватбата. Везните са романтични, те знаят как да правят комплименти, когато е необходимо или да организират страстно помирение, след скандал. Съветваме ви, да си намерите съпруг Везни в комплект с миялна машина, прахосмукачка или направо робот.

Козирог

Съпругът Козирог е истински полковник. В скъп, перфектно изгладен костюм, в добра кола, с пари, той има само един недостатък - твърде добър е, за да бъде сам. Той често обича да е в обкръжението на красавици с външен вид на модел, които се надяват да завладеят сърцето и портмонето му.





Козирогът невинаги иска да бъде изцяло и само за една жена. Ако успеете, все пак да го спечелите, само за себе си, то действително сте ударили джакпота.

Лъв

Лъвовете се женят за красавици, които са успели да ги убедят, че са истински породисти писанки. Ако съпругът възхвалява любимия си, тя ще цъфти от щастие. Ако й носи подаръци, носи я на ръцете и изпълнява капризите й като цяло, ще се държи по начин, който ще й напомня за таткото на единствената дъщеря. Мъжът Лъв ще представи жена си, пред приятели и няма да се оплаче, ако нещо е извън бюджета на възможностите му.

Дева

Съпругът Дева е умен, образован, чист и педантичен, внимателен, не лош, печели добри пари, знае как да различи прахосмукачка от метла. Не е лош в ролята на съпруг, обича жена си и децата си, но понякога е твърде педантичен. Може да иска ризата да е изгладена безупречно, да има по три ястия на масата и пр. Всичко това е нормално обаче, ако отговаря на критериите по-горе. Все пак и най-хубавата делва с мед, крие риск, около й да се навъртат пчели.


Четете още:

🔴 Лекари се хванаха гуша за гуша заради зверското убийство на Кристи

🔴 Багаж в самолета – правила и ограничения

🔴 Атанас Атанасов – за пътя от махалата до университета и за мечтаната сватба





Източник: iwoman





Коментари

горе