ЧИЧОВОТО ХОРО - напълни ми ДУШАТА! Вижте и вие това известно хоро, идващо от Северна България!

Мъжът на Елена Йончева я заряза (СНИМКА)

От известно време мъжът на Елена Йончева не споделя един покрив с нея и детето им. Причината – бизнес командировка, която изпратила архитект Пламен Тодоров за неопределен срок в провинцията.

В последните седмици половинката на евродепутатката от БСП може да бъде забелязан ежедневно да обикаля из Шумен. Именно там фирмата му ръководи строежа и дизайна на сериозен обект, който Пламен подхвана още преди месеци. Тогава той бе заснет от фотографите на „Ретро“ да нощува в тамошен хотел със своя колежка. В момента го придружавали още 11 души, които работят за неговото архитектурно студио. Впечатление прави, че преобладаваща част от екипа, с който мъжът на Йончева споделя командировката, е дамски. Покрай работата на колегите им оставало време и за забавления, а Пламен с удоволствие си припомнил безгрижието на ергенския живот.
Откакто жена му вече е част от Европарламента и често пътува до Брюксел, върху него са се стоварили повече задължения, особено около сина им Тео. Момченцето посещава частна детска градина, а в отсъствието на майка му Пламен трябвало да зарязва офис работата си по средата и да търчи да го прибира. От есента обаче най-вероятно Йончева щяла да го взима и при себе си в Белгия. Единственото, което се е чуло в Брюксел за дейността на евродепутатката, обвинена в пране на пари, е, че е срещнала трудности с намирането на подходяща квартира.


Предвид факта, че у нас е свикнала да се шири в просторни палати с дизайнерско обзавеждане, апартаментите, които брокерите ѝ предлагали там, ѝ се стрували като студентски общежития. Елена държала локацията да е централна и имала изисквания за поне 3 спални, в които да отсядат роднините ѝ, когато ѝ ходят на гости. Йончева не се интересувала от размера на наема, защото той се поема от евроструктурата. Тези пари са отделно от заплатата, която евродепутатите получават, също както и командировъчните, джобните и предвидените суми за различни видове осигуровки.Източник: Ретро

Следваща статия:
Малина засрами и 20-годишните с тяло - 52-годишната баба изглежда като богиня по бански [Снимки]

Коментари

Видео на деня

горе