Любо Нейков хвърля по 10 бона за школо на дъщеря си  

Любо Нейков се грижи за съпругата и дъщеря си като за принцеси. Комикът се раздава с особена щедрост за семейството и не пести нито стотинка, за да получава единствената му наследничка най-доброто от живота във всички аспекти.

8-годишната Ана, която от тази есен е третокласничка, учи в едно най-скъпите школа у нас. Към момента дъщерята на актьора и продуцент е възпитаничка на столичния френски лицей „Виктор Юго“. Училището има отлична слава, но образованието там не е достъпно за повечето български деца. Обучението в лицея е изцяло платено, а справка с новия ценоразпис показва, че само за 1 учебна година Любо и останалите родители, пратили децата си там, плащат по 10 хиляди лева. Сумата, стигаща за отлична кола втора ръка, се внася на 3 пъти, но в нея не влизат всички допълнителни разходи от рода на кръжоци, зелени училища, извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити.


Ако щерката на Любо реши да остане до 12 клас във френския лицей, баща й ще е вложил 120 хиляди в образованието й, което обикновените български деца получават напълно безплатно. Припомняме, че преди Ана да тръгне в първи клас, тя посещаваше и забавачницата на „Виктор Юго“. Таксата за нея не е по-ниска от училищната и се равнява на 9410 лева. В престижното школо наследничката на актьора дружи с наследниците на родния и чуждестранен бизнес елит, както и на дипломати и политици.


Всички предмети изучавала на френски език, затова вкъщи често бъркала думичките. За да няма никакви тревоги, личен шофьор карал дъщерята на Нейков всеки ден до училище. Понякога в джипа се возела и майка й Гинка. Татко й съвсем нямал време да я изпраща до училищния праг, тъй като бил почти денонощно ангажиран с тв проектите, които със съдружника му Евтим Милошев снимат.Източник: Ретро

Следваща статия:
Български младежи загинаха в жестока катастрофа в Германия

Коментари

Видео на деня

горе