Алекс Сърчаджиева прави спектакъл за живота си





Шефът на Сатиричния театър – Калин Сърменов, е вдигнал заплатите на актьорите си почти двойно. През новия театрален сезон звездите от трупата, като Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева, Кирил Ефремов и редица други, ще получават с 40% по-високи надници, похвали се Милото.

Макар и повишени, парите не надхвърляли средната за страната брутна заплата от 1200 лева. Заради това повечето от актьорите на щат в Сатирата, както и в останалите театри у нас са принудени да запълват бюджета си и с други изяви. Най-успешна в момента е Алекс Сърчаджиева, която гледаме и в ролята на водеща на приключенското риалити „Игри на волята“.





Освен това тя играе и в две театрални представления - „Терапевти“ и „За какво ни е Дон Кихот?“, като в момента по идея на Сърменов подготвяла и моноспектакъл, посветен на живота ѝ. Той щял да бъде нейната изповед пред публиката и се очаквало съвсем скоро да бъде обявена и дата за премиерата. Междувременно Сърчаджиева се справя като героиня, лавирайки между тв изявите си, репетициите и ангажиментите на водеща на корпоративни събития. Актриса не разчита на помощ от никого и сама се справя с битовите сметки, собствените си разходи и тези на дъщеричката си от Иван Ласкин, който ни напусна навръх Йордановден тази година.






9 месеца след внезапната му смърт голямата му любов все още не си е стъпила съвсем на краката. Наскоро Алекс сподели, че снимките на „Игри на волята“ са успели за момент да я откъснат от суровата действителност и неутешимата тъга, но откакто се прибрала отново в София, я налегнали проблемите. Тя все още изпитвала страх с дъщеричката ѝ да нощуват сами в семейния дом, където с Иван бяха щастливи години наред, и най-често гостувала на близките им семейни приятели – рокаджията Димитър Ковачев – Фънки, и съпругата му. От тази есен наследничката на Иван и Александра пък е ученичка вече в трети клас и актрисата непрестанно се разкъсвала между работните ангажименти на няколко места и воденето на София на училище.






Четете още:

🔴 Имате това цвете? Дори не подозирате какво отглеждате!

🔴 Бивша седесарка гради структурите на Слави Трифонов

🔴 Мариана Векилска с признание за Симо: Винаги ще го обичам





Източник: Ретро





Коментари

горе