Пъпчив младеж се ожени за 81-годишната си баба



Странен брак между 24-годишен украинец и 81-годишна баба, сключен в украинското село Байковка, Виницка област е привлякъл вниманието на местните власти и е започнато разследване, пише немският в. „Билд“.





Младоженецът твърди, че случилото се е изключително заради чисти чувства и истинска любов, но полицията подозира, че истинската цел на Алескандър Кондратюк е била да се отърве от военна служба.

Работата е там, че бабата, която му е далечна роднина (вероятно сестра на баба му) има първа група инвалидност, а според украинското законодателство, съпруг, който се грижи за болна съпруга не подлежи на военна служба.





Първо за странния брак съобщи украинската телевизия ТНС, а след това историята плъзна из западната преса. Във в. „Билд“ малко са се загубили в превода и са написали, че Александър се е оженил за братовчедка си.

Както се оказва бабата се казва Зинаида Иларионова, а бракът с внучето е сключен преди две години когато Саша е бил на 22, а баба му на 79. Според съседи на баба Зина тя живее сама и съпругът й изобщо не я посещава.






Четете още:

🔴 Трифонов отвърна на Герджиков: Законът позволява партията ми да бъде регистрирана

🔴 Българи изписаха имената си със спрей върху скалните ниши в Метеора (СНИМКИ)

🔴 Български моряк загина на кораб край Сардиния, други трима са ранени





Източник: Монитор





Коментари

горе