Служителка към дете в ясла: "Мръсницо, животно мръсно!"„Млъкни, бе! Млъкни, бе! Млъкни, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си я, бе! Затвори си я, бе!”, се чува на записа.

Никол е на година и седем месеца и още не може да говори. Родителите й забелязали промяна в поведението й.

„Започнаха истерии, плач, свиване до стена с треперещи ръчички, агресия - започна да удря, да скубе”, кза пред bTV Илиана Джонева, майка на Никол.

Тогава монтирали записващо устройство в любимата играчка.

„В тази играчка, която е в нея. И вечерта изпаднахме в шок”, обясни Лориан Джонев, баща на Никол.

„Какво искаш! Какво искаш! Мръсницо! Животно мръсно!”

„Чуват се удари. В рамките на пет часа четири пъти яде шамари.

Записът е направен на 31 октомври в 27 детска градина”, каза Илиана Джонева.

Родителите са подали жалба в районната администрация. А от Столичната община заявиха, че ще направят проверка за случващото се вътре.

Служителката от записа е медицинска сестра по заместване. По телефона каза, че не е обиждала и удряла детето и не чувства вина. Пред работодателя си е признала за случилото се.

В обяснение до директорката на детската градина, служителката пише, че е била уморена и изнервена, затова се е случило това, каза Галина Христова, директор на ДГ 27 "Детска китка".

Директорката я е предложила за дисциплинарно наказание.

Какво да бъде то трябва да реши кметът на район "Надежда". Родителите настояват служителката никога повече да не работи с деца. И се надяват, че другите родители също ще бъдат нащрек за проява на агресия.Източник: topnovini

Следваща статия:
Гришо изръси луди пари за почивка във вулкан СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе