Как да носим пръстените, за да ни сбъдват желания  





Пръстенът е символ на силата. Той се свързва с времето и целостта, защото кръгът е перфектната форма на алхимиците. Пръстенът е свързан и с Уроборос - змията, която хапе опашката си. Според древните вещици, магьосници и алхимици всеки пръст има специална асоциация със силата на магията. Това означава, че е важно на кой пръст носим пръстените си.






Халката винаги се носи на безименния пръст и за това си има причина. Палецът държи и изразява силата на Афродита - Венера. Показалецът държи и изразява силата на Зевс - Юпитер. Средният държи и изразява силата на Сатурн. Безименният пръст държи и изразява силата на Аполон – Слънце. Кутрето държи и изразява силата на Хермес - Меркурий. Зевс - Юпитер се свързва с образованието, възможностите, късмета, изобилието и усъвършенстването.





Следователно ние избираме показалеца за всякакъв вид материално или интелектуално израстване и развитие. Сатурн е свързан с мъдростта и вечността. Следователно използваме средния пръст, за да направим нещата трайни завинаги.






Аполон - Слънце се свързва с щастието, магическите изкуства, пророчеството, просперитета, постигането и доброто здраве. Аполон ни благославя с пълнеж от перфектно блаженство. Ето защо използваме безименния пръст за нашите сватбени пръстени. За да направим нашия брак щастлив и пълноценен. Афродита – Венера се свързва с мира, красотата и любовта. Затова използваме палеца, за да изразим обич и удовлетворение. Хермес - Меркурий е свързан с комуникациите, пътуванията и финансовите трансакции.






Следователно ние използваме кутрето, за да насърчим по-доброто разбиране, безопасното пътуване и операциите с пари. Според тези тълкувания всеки може да избере къде да постави пръстена си, за да предизвика да му се сбъднат конкретни желания.


Четете още:

🔴 Кога ще се пенсионирате

🔴 8-годишна пловдивска пианистка триумфира на световен конкурс...

🔴 Кой може да стане и кой не бива да е кръстник на детето!(Кога носят лош късмет)





Източник: Ретро





Коментари

горе