Обиждаха мъж, че има грозна приятелка, но той се ожени за нея напук на всички СНИМКИ



Какво се подразбира под думата "стандарт"? Обикновено приемаме за стандарт това, което в обществото е издигнато до нивото на стереотипа и е установено от други хора. 

И ако не влиза в тези рамки, особено в тези за красота, много от нас са готови да му се възпротивят с всички сили. А тези, които са склонни да ги приемат, ги наричаме често слабохарактерни, хора без вкус или пък хора без особени принципи. 

Точно това се случило с младия и симпатичен шотландец Али.





Потребителите са започнали да го нападат в мрежата, след като той публикува фотографии на приятелката си, обвинявайки го, че си е избрал "неправилното момиче".

Според останалите такъв като него трябва да си избере и подходящата приятелка, която да е с хубав външен вид, стройна и очарователна. А не дебеланката Глория. 





Но кое е това необикновено момиче Глория Шури Нава? Тя е американка, чиито форми излизат от рамките на приетата от обществото мярка за красота. 

Пищната жена има доста килограми в излишък и няма никакво намерение да слабее. Тя твърди, че се чувства щастлива в голямото си тяло се харесва такава, каквато е. 

Американката е нападана не само заради нейната външност, но и заради лицето и повечето я смятат за грозна. 

Особено много потребителите издевателстват над факта, че държи блог за красота. Повечето просто не могат да разберат факта как така момиче като нея се занимава с такива неща. 





Затова и хора от целия свят оставят негативни коментари под снимките на Глория и Али и просто недоумяват какво прави мъж като него с жена като нея. 





Но Али е неумолим. И твърди, че дори и не би си помислил да остави своята любима, защото я обича с цялата си душа. 

Независимо от оскърбленията той й направил наскоро предложения и двамата сключили брак. Снимките, разбира се, публикували в мрежата, за да могат завистниците да се пукнат от яд.






Четете още:

🔴 Обединеното кралство се разцепва заради Брекзит

🔴 Ето я тайната сватба на Антония Петрова (Галерия)

🔴 Две държави отнемат деца от едно българско семейство





Източник: Блиц





Коментари

горе