Панталоните, които трябва да имаме през новата година, изтриват години, дават свобода на движението, хармония и елегантност (снимки)



Най-добрите приятели на дамите над 50 са панталоните. Подобно на професионален пластичен хирург, панталонът може да изтрие години, да даде на собственика свобода на движение, хармония и елегантност . Панталоните са подходящи за абсолютно всички видове женски фигури, перфектно комбинирани с повечето елементи от гардероба и създават както дневен, така и вечерен външен вид.





Днес редакторите ни подготвиха за вас, скъпи читателю, подбор от елегантни модели дамски панталони, които ще бъдат изключително актуални през новата година

Плътно прилепнали панталони!  Най-добрият вариант - панталон, заострен надолу. Те перфектно маскират „грешките“ и подчертават хармонията на краката .





Правите панталони са най-подходящи за по- ниските жени. Те са в състояние визуално да разтеглят силуета, докато моделът не нарушава пропорциите на фигурата.





Също така си струва да обърнете внимание на ръба. В допълнение към факта, че през новия сезон фалцовите панталони отново са на мода, такива модели създават спомени от 90-те. Само този път моделите са изработени от висококачествени материи в ярки цветове. За консервативните млади дами има модели, изработени от черна или тъмно синя тъкан.





Разширяващите се панталони от коляното перфектно балансират "тежките" бедрата. Такива панталони са в състояние визуално да променят пропорциите и да дадат на силуета грация и изтънченост.

Една от тенденциите са изрязани панталони, които отварят глезена. Този модел красиво отваря глезена, подчертава женствеността. Този модел е особено актуален през лятото или пролетта

Изрязаните панталони са много универсални: те могат да се носят с обувки с токчета и ниски обувки. Такива панталони са подходящи за всякакъв тип фигура и не скъсяват краката.





Жените над 50 изобщо не бива да бъдат с панталони с ниска талия! Тези модели са за младите момичета, които все още не са се научили как да показват сексуалността си по различен начин. Стилните дами ходят с висока талия. Такива модели са в състояние да затегнат корема, визуално да го намалят и да се съсредоточат върху талията.





Съвременната мода изтрива строгите граници и отменя консервативните правила, позволява ви да смесвате дрехи от тийнейджърски гардероб и луксозни парижки бутици в гардероба на зряла жена. Да придобиеш личен стил е интелектуална работа, като направи това всяка жена винаги ще се чувства по-добре!

Някога са били панталони, свързани с консервативен стил и класика, днес панталоните се носят не само за работа, но и за парти, за среща. Панталоните с напълно различни модели и цветове могат да подчертаят предимствата и да скрият недостатъците.

Според стилисти точно такива модели панталони са идеалният избор за жени над средната възраст


Четете още:

🔴 Нови подробности за крадливата банкерка! Изпратила близо 1 млн. лв. на интернет гадже

🔴 3-те зодии, които ще сключат брак през 2020 година

🔴 2-те зодии, които ще срещнат своята сродна душа до края на годината





Източник: За Жената





Коментари

горе