Новата Мис България: Не съм си купувала титлата, на журито му е толкова акъла и ме избра!



"Короната ми натежа през последните дни,  но ще се справя”. Това сподели специално за „България Днес” Мис България 2019 Радинела Чушева, която стана известна пореди години акто една от адреналинките на „Господари на ефира”.

Сплетните с новата миска са свързани освен с външността й и със слуха, че мастит бизнесмен е платил, за да спечели конкурса.





„Има страшно много изисквания и критерии. По тази логика жени с всякаква визия биха могли да се доберат до короната”, допълва Радинела. Тя обаче отрича категорично това да е истина и твърди, че няма съпруг или годеник. „Ако ставаше толкова лесно, както си купуваме дъвки от магазина, всяка, която си събере пари ще купи титлата”.





„Направих статистика за последните 10 години и почти всяка година този шум е повече. Просто българите винаги ще намерят кусур”, казва Чушева.





По отношение на корекциите

Радинела споделя, че не вижда какъв е този интерес към темата.

„Имам хиалуронова киселина в устните и изключително малка корекция на бюста,. Която стои по-естествено от на жени, които нямат корекция”, разкрива новата миска. Тя се явява за втори път на кастинг. Първия път не са я одобрили, може би защото е била на 17 години.

На въпроса дали има човек до себе си,

Ради отговаря лаконично. „Мисля, че най-хубавото предстои в бъдеще”.  По думите й все още е малка за по-сериозни отношения и иска преди всичко да изгради успешна кариера.






Четете още:

🔴 Ще има ли сняг за Коледа и Нова година?

🔴 Шофьор с бг регистрация превъртя магистрала

🔴 Панталоните, които трябва да имаме през новата година, изтриват години, дават свобода на движението, хармония и елегантност (снимки)





Източник: flagman





Коментари

горе