Радина Думанян и Дария Симеонова се завръщат в "Откраднат живот"



Актрисите Радина Думанян и Дария Симеонова ще се завърнат след дълга пауза на снимачната площадка на "Откраднат живот".





Още по темата:

Звездите, които спечелиха сърцата на зрителите в ролите на съответно Биляна и Наталия в медицинската сага, застанаха пред камерата за финалния епизод на настоящия сезон.Техните екранни съпрузи - д-р Василев (Александър Алексиев) и д-р Генадиев (Димо Алексиев) прекрачиха прага на "Света Анастасия" още в средата на "Кръвни връзки". Повод за тяхното завръщане стана заболяването на майка им Евгения (Мария Каварджикова).





Биляна ще се завърне с голяма изненада за всички герои в "Откраднат живот". Още след завръщането на д-р Василев стана ясно, че бракът на двамата е в опасност. Наталия също ще пристигне в съдбоносен момент за съпруга си. Моят персонаж е щастлив, а аз като актьор също съм много радостен.

Тук е като ретро парти - целият екип усеща емоцията. Присъствието на жената в живота на мъжа е много значимо – тя може да го издигне и да го смаже. От нея зависят много неща

казва Димо Алексиев по повод финалния епизод на "Кръвни връзки".





"Наталия винаги е темпераментна и артистична – сега ще се опитам да я превърна в по-мъдра и спокойна, с една идея по-мислеща за другите", казва Дария Симеонова.





Петък... не мигайте, да не ме изпуснете

анонсира на кратко и Думанян.

Какво ще се случи между тях, зрителите ще могат да проследят и на живо, в компаният на звездите и екипа от "Откраднат живот". Това ще се случи този петък в Cinema City, Paradise Mall от 19:00 ч.


Четете още:

🔴 Живко отслабва 55 кг

🔴 Почина бащата на Мартин Петров

🔴 БСП иска булевард или площад в София на името на Мастъра





Източник: Дума





Коментари

горе