Пожарникар от България направи нещо невероятно в Двореца Белведере във Виена СНИМКИВсички знаем, че мъжете в униформа са безстрашни. Пожарникарите, полицаите, лекарите и т.н. са тези, които когато има някаква опасност се мобилизират и спасяват десетки човешки животи.
 
Пожарникарите са точният пример за това, че когато има огън и повечето от нас бягат от пламъците, то огнеборците се хвърлят в тях. Буквално и преносно.

Но напълно нормално и силните мъже имат големи сърца, отворени за всички човешки трепети. Най-вече любовта.
 
Доказателство за това е невероятно нещо, което пожарникар от Монтана направи в центъра на австрийската столица Виена.
 
Мартин Янакиев, който е от Перник, заминава да живее в северозападния град по любов. Неговата половинка Беатрис Борисова е от там и след дълги перипетии, смяна на държави и местоработи, двамата решават да се върнат да живеят в Монтана.

Преди това Мартин работел в Белгия, а Беатрис работела и следвала висшето си образование в София. Родителите на момичето живели в Монтана.
 
Когато двамата се запознали живеели не само в различни градове, но и в различни държави.
 
За любовта обаче няма граници и затова Мартин решил да се завърне в родината, където е неговата любима. Двамата отиват да живеят в Монтана, където Мартин решава да кандидатства за работа в местната пожарна служба.
 
Така от повече от година той вече е действащ огнеборец. Наскоро с негови колеги решили да си организират пътуване до Виена по повод наближаващите коледни празници.

Мартин решил, че именно в красивата европейска столица, когато всички ще е прекрасно украсено и настроението ще е приповдигнато, е идеалното място да предложи брак на Беатрис, с която били заедно от повече от пет години.
 
Момичето, чийто рожден ден бил именно около Коледа, нямало никаква идея, че това пътуване ще се окаже съдбоносно за нея.
 
И така щом пристигнали във Виена двамата, заедно с останалите пожарникари от Монтана, решили да се разходят из красивата австрийска столица.

Щом отишли на обиколка в Двореца Белведере, заслепен от невероятната красота на комплекса, Мартин решил, че това е мястото, където трябва да поиска ръката на своята любима Беатрис. Притеснен, но ентусиазиран, той паднал на колене и задал най-важния въпрос в живота на един мъж, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“.
 

Под бурните ръкопляскания на монтанските пожарникари и случайни минувачи Бети, която като повечето жени веднага се разплакала, казала заветното „Да!“.


Така едно пътуване до Виена се оказа съдбоносно за Беатрис и Мартин, които вече са щастливо сгодени.


 
Честитито щастливото събитие на Беатрис и Мартин и им желае дълги години щастлив съвместен живот!Източник: Блиц

Следваща статия:
Наум Шопов и Теа Минкова показаха дъщеря си (СНИМКИ)

Коментари

Видео на деня

горе