Нигерийци принудили българка да пие киселина, преди да я задушат с възглавницаДвама нигерийци вързаха българка, принудиха я да пие киселина и я задушиха с възглавница.

Тежкото престъпление е станало в град Лагос и за него съобщи полицията в най-големия град в Нигерия, предава bg-voice.com

Според тях жертвата е с български произход, въпреки че в профила си във фейсбук тя е написала, че е унгарка.

Бернадет била съпруга на директора на компанията Maersk Nigeria Limited – Тохуос. Той е камерунец. През 2016-а година заел високата длъжност и двамата с Бернадет се преместили в Нигерия.

Нападателите – Оламид Гоке и Аде Аканби нахлули в дома им в Икои, един от най-скъпите квартали на Лагос. Първо ги пребили, след това ги ограбили и вързали. Принудили българката да пие киселина, а след това я задушили с възглавница. Минути преди това те успели да я накарат, да им прехвърли малка сума пари по сметка. Съпругът й оцелял. В момента се бори за живота си в болницата в Лагос.

Разследващите успели по-късно да арестуват Оламид и Аде. Двамата били служители в имениeто на Тохуос. Единият бил електротехник, а съучастника му – пазач.Източник: dunavmost

Следваща статия:
Почернената племенница на Гала взе тежко решение след трагедията

Коментари

Видео на деня

горе