Мария Игнатова загърби телевизията и рязко смени амплоато - много ѝ отива, нали? (Снимки)



Почти никой не беше чувал за чаровната Мария Игнатова преди да изгрее звездата на славата ѝ в "Господари на ефира". Но след като култовото предаване слезе от ефир, а и след раздялата си с дългогодишната си половинка и колега Димитър Рачков, Мария Игнатова сякаш потъна вдън земя.

Много спекулации се появиха в мрежата за това, с какво се занимава бившата водеща, но ето най-сетне истината.





Игнатова и Рачков

Преди да влезе в "Господарите", малцина знаят, че Мария Игнатова се изявяваше като модел за холандска модна агенция. След като шоуто за гафове бе свалено от Нова телевизия в началото на годината, сексапилната блондинка се е върнала към първия си занаят, видя ПИК. Неотдавна Мария е получила предложение да позира с новата есенно-зимна колекция на популярна наша модна марка.





За фирмата е традиция да наема за рекламни лица освен професионални модели, и известни ВИП-дами. Преди Игнатова да се премени с облеклата на бранда, през фотостудиото са минали още певицата Деси Добрева, актрисата от "Откраднат живот" Деси Бакърджиева, Ева Веселинова...

Мария Игнатова модел





Говори се, че от фотосесията Игнатова е получила солиден хонорар, който й е дошъл дюшеш.

Мария  Игнатова кариера





Мария  Игнатова лице мода

Откакто не се изявява на малкия екран, а и след раздялата й с Димитър Рачков, телевизионната кариера на блондинката почти залезе и тя няма постоянни доходи. Вече цяла година не е идвала и покана за друг телевизионен ангажимент. Поставен в ситуацията да избира между Мария и Рачков, продуцентът им Магърдич Халваджиян логично предпочете комика, който му носи по-добри рейтинги, а освен това му е и личен приятел. Затова, дори и след края на "Господарите", Рачков и Зуека пак бяха три месеца на екран като водещи на "Маскирания певец".





Освен в шоуто за гафове, в най-добрите си години Игнатова заработваше и като водеща в "Х фактор". Засега обаче не й се очертава да се завърне на екран поне като водеща на музикалния формат, тъй Магърдич няма планове за нов сезон. Миналия уикенд, на финала на "Маскираният певец", той само загатна за осмия сезон на "Като две капки вода", който ще стартира по традиция през март. 
 






Четете още:

🔴 На 12-ти декември имен ден празнуват...

🔴 Икона на Пресвета Богородица "Чуваща молитвите"- за болни от рак, при семейни проблеми, при отчаяние

🔴 Михаела Филева показа любимия си за първи път (МНОГО СНИМКИ)





Източник: За Жената





Коментари

горе