Как правилно се яде мед? Едва ли сте се замисляли досега, че никога не сте го консумирали правилно!

Маги на Слави изкарва по 200 лева на часГолямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова, гони по богатство другия гуру на мъжко-женски отношения – дружката си Наталия Кобилкина. Също като палавата рускиня, красавицата прави семинари за неориентирани домакини и депресарки със сексуални проблеми и прибира по 200 лева за час жизнеутвърждаващи приказки.

В интерес на истината бившата любовница на Дългия е доста по-сериозна от Наталия и се фокусира не толкова върху сексуалните отношения и това как дамите да въртят по-добро фелацио. Маги е повече семеен консултант на междуличностно ниво. Това се оказва неизчерпаема тема и дава огромен размах на действие.

Маги Ангелова  работи не само в България, но и на целия континент, изнасяйки лекции на отчаяни жени как да изградят щастливи връзки и да общуват правилно с децата си. Психоложката вече направи няколко европейски турнета със завиден успех. Само за последните 3 години цената на еднодневен семинар скочи от 140 на 200 лева и бизнесът на психоложката цъфти.

„Много отчаяни жени има по света. Маги просто им е уцелила слабото място и ще го използва до последно”, смятат  колеги на шармантната дама, като в думите й личи солидна доза завист за финансовите й успехи.Източник: lupa

Следваща статия:
Никола Обретенов разкрил лобното място на Христо Ботев    

Коментари

Видео на деня

горе