Маги на Слави изкарва по 200 лева на часГолямата любов на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова, гони по богатство другия гуру на мъжко-женски отношения – дружката си Наталия Кобилкина. Също като палавата рускиня, красавицата прави семинари за неориентирани домакини и депресарки със сексуални проблеми и прибира по 200 лева за час жизнеутвърждаващи приказки.

В интерес на истината бившата любовница на Дългия е доста по-сериозна от Наталия и се фокусира не толкова върху сексуалните отношения и това как дамите да въртят по-добро фелацио. Маги е повече семеен консултант на междуличностно ниво. Това се оказва неизчерпаема тема и дава огромен размах на действие.

Маги Ангелова  работи не само в България, но и на целия континент, изнасяйки лекции на отчаяни жени как да изградят щастливи връзки и да общуват правилно с децата си. Психоложката вече направи няколко европейски турнета със завиден успех. Само за последните 3 години цената на еднодневен семинар скочи от 140 на 200 лева и бизнесът на психоложката цъфти.

„Много отчаяни жени има по света. Маги просто им е уцелила слабото място и ще го използва до последно”, смятат  колеги на шармантната дама, като в думите й личи солидна доза завист за финансовите й успехи.Източник: lupa

Следваща статия:
Никола Обретенов разкрил лобното място на Христо Ботев    

Коментари

Видео на деня

горе