Избяга бившата на Радев (СНИМКА)





Първата съпруга на президента Румен Радев е напуснала България, научи „Ретро“. Заминаването на банкерката Гинка Кесякова извън пределите на страната обаче било временно и за момента тя нямала намерение да зарязва за постоянно живота у нас и да емигрира. С група свои приятелки просто решили да си подарят дамско пътуване до Щатите.






Основната дестинация на компанията била мечтаният от тях Ню Йорк. И преди се е случвало Гинка да пътува в същата конфигурация в чужбина, най-вече в съседна Гърция. Откакто с бащата на децата й се разведоха, Кесякова споделя отпуските и ваканциите си с най-доверените си приятелки от младежките години. С тях отбелязва празниците, ходи на излети в планината и отскача до любимия си роден морски курорт Лозенец.






Макар интересът от страна на мъжкия пол към красивата бивша съпруга на Радев да не стихва, тя все още не се е осмелила да се покаже с нов партньор публично. Известно време Гинка бе засичана често да споделя компанията на един от колегите си от банката, в която работи. Джентълменът Иван често изпращаше колежката си до дома й, двамата бяха засичани да се разхождат в парка или да хапват заедно по време на обедните им почивки. Очевидно обаче Кесякова вижда у него по-скоро приятел. В началото на 2019 г. пък фотографите на „Ретро“ засякоха първата съпруга на президента на романтична среща с неизвестен и по-млад от нея господин.





Двамата се чакаха насред Централните софийски хали, а после се отправиха към Младежкия театър, където имаха предварително купени билети за спектакъл. Дали тъмнокосият господин, в чиято компания хубавата Гинка сияеше, все още е нейна тръпка, не е ясно. Но приоритет за бившата президентска съпруга са работата и отглеждането на децата им. Георги и Дарина – синът и дъщерята на държавния глава, все още живеят под един покрив с майка си.





Тя се е нагърбила с всички битови задачи, за да могат децата й да имат време за младежки забави и училище. Тази пролет предстои Дарина да бъде абитуриентка, а балът й ще бъде повод Гинка и Румен отново да седнат на една маса. Не се знае обаче дали настоящата му съпруга Десислава ще получи покана за щастливия семеен празник.






Четете още:

🔴 Зарадваха 7000 българи, които взимат гръцки пенсии

🔴 Утре е Отдание на Богоявление-Имен ден празнува име, означаващо "малко момиче"

🔴 Може ли бременни жени да имат църковен брак





Източник: pik





Коментари

горе