Почина младият турчин, убил Шабан Шаулич!





На 17 февруари 2019 година се разбра трагичната новина, че сръбският певец Шабан Шаулич и неговият колега Мирсад Керич са починали вследствие на катастрофа, станала край западния германски град Билефелд. Виновен за инцидента бе 35-годишният турчин Алчън Левент.






Сега стана ясно, че турчинът, предизвикал катастрофата, в която загина Кралят на югофолка, е починал. Новината бе съобщена от белградският вестник "Вечерне новости". Заради смъртта на 35-годишния Алчън Левент е било прекратено делото за гибелта на легендата на турбофолка и другия музикант.






Все още не е ясна причината за края на живота на човека, обвинен за фаталния инцидент. Според адвокат на турския гражданин, клиентът му получавал смъртни закани. На 17 февруари 2019 г. край западния германски град Билефелд с колата си Левент удари автомобила, в който са пътували трима мъже. Керич почина на място, а Шаулич издъхна по-късно в болница.






Тежко ранен бе кумът на Шаулич и продуцент на музикантите Слободан Стоядинович. Обвиненията са причиняване на смърт по непредпазливост, нанасяне на тежки телесни повреди, както и управление на моторно превозно средство в състояние на алкохолно и наркотично опиянение.






През май турчинът е бил пуснат от предварителния арест. Той е обяснил, че живеел в град Гютерслох (в провинция Северен Рейн-Вестфалия). Оказа се обаче, че не е имал адресна регистрация и оттогава следите му са били изгубени


Четете още:

🔴 Наследникът на Слави е феноменален (ВИДЕО)

🔴 Роден феномен с уникална прогноза за България и света

🔴 Български баща пита Нидерландия: Колко още ще държите детето ми заложник?!





Източник: plovdiv24





Коментари

горе