Дядо ми пиеше тази напитка 2 пъти седмично и живя до 96 години. Най-важното е, че през целия си живот той не се е разболявал!



Напитка за дълголетие: премахнете лошата слуз и отпадъците от тялото

 Много хора се чудят как някои хора успяват да живеят толкова дълго.

И има хора, които не просто "изживяват" дните, а по-скоро живеят пълноценен живот. 





Разбира се, здравословният начин на живот и правилната диета, добрата наследственост дава шанс на човек да изживее дълъг живот. Конкретно днес искам да говоря за напитка, която може да премахне вредната слуз и токсините от организма.





Когато човек има излишък от слуз в тялото, се образува блато, в което патогенните бактерии се размножават с всички сили. За да намалите количеството слуз в човешкото тяло, е необходимо да изключите от диетата продукти, образуващи слуз, и след това да започнете да почиствате излишната слуз.





Напитка, почистваща токсини и слуз

Съставките

Половин Лимон 
Мед - 2 супени лъжици
Вода - 1 чаша
Ябълка - 1 брой





Подготовка

Вземете половин лимон и ябълка. Нарязвате и двата плода на няколко части. Слагате нарязаните парчета в блендер, добавяте няколко супени лъжици мед и наливате чаша топла преварена вода. Разбърквате и прецеждате през сито. Напитката е готова.

Преди да използвате тази напитка, е необходима консултация със специалист!





За да изчистите лимфата си от токсини и слуз, трябва да я пиете след хранене . След кратко време ще забележите подобрение в доброто ви състояние, както и засилване на имунитета ви. Дядо ми пиеше тази напитка 2 пъти седмично и успя да изживее до 90 години. Най-важното е, че през целия си живот той наистина не се е разболял.

Благодаря ви, че прочетохте тази статия. Желаем здраве на вас и вашите близки!


Четете още:

🔴 Заплатите скачат! Наистина ли?

🔴 Родителите на отнетото от германските служби бебе го видяха за кратко

🔴 Момче от Кърджали намери портмоне с голяма сума пари и го върна





Източник: За Жената





Коментари

горе